Den nye Manchester City trøje hædrer historie | Tjek det ud på Unisport

14.07.2021

Skrevet af Sandra

Den nye Manchester City trøje er lavet med et ikonisk og historisk øjeblik i tankerne. Læs om det her og tjek trøjen ud!

“Manchester City are still alive here! Balotelli… Agüeroooooooooooooooooo! I swear you will never see anything like this ever again!”

Den ikoniske kommentar fra Martin Tyler den 13. maj 2012 kan være en af de mest Goosebump vækkende øjeblikke i moderne fodbold! Det stammer fra det vanvittige mål, hvor Sergio Agüero scorede det tredje mål i et vildt Manchester City-comeback hvor de vinder 3-2 mod Queens Park Rangers i sidste sekund af spillet. Faktisk det sidste sekund i Premier League-sæsonen. Dette mål forseglede det første mesterskab for The Citizens siden 1968. Et skønt øjeblik mildt sagt!

Sergio Agüero er ikke en del af Manchester City holdet mere. Men det betyder ikke, at de ikke kan ære den bedste spiller i klubbens historie. 2021/22 markerer 10 års jubilæum for det mest dramatiske titelkamp nogensinde. Og PUMA og Manchester City viser dette med den nye hjemmebanetrøje. Så lad os kigge på udseendet og designet af på den;

Trøjen er åbenlyst himmelblå. Den har et all-over print, der ligner digitale cifre. Og årsagen til dette kan findes i nakken. Her ser vi tallet “93:20”. Det nøjagtige tidspunkt for hvor Agüero scorede målet. Nummeret 10 er også inverteret inde i de cifre, der repræsenterer Agüeros trøjenummer.

Udover denne fantastiske detalje ser vi en stor, hvid blok på siderne af trøjen. Og så er PUMA-logoet og sponsoren i hvidt. Det er en meget enkel, men alligevel meget detaljeret trøje.

Manchester City vil bære denne trøje til næste sæson. Og i maj 2022 bæres den på 10-årsdagen for den fantastiske begivenhed. Og hvem ved - måske bliver de endnu en gang engelske mestre, mens de bærer denne trøje.

Hvis du er en City-fan eller bare en fan af ikoniske ting, kan du købe og tjekke trøjen ud på Unisport lige her