adidas X Speedflow | Messi vender tilbage til fart

13.07.2021

Skrevet af Sandra

adidas' speed silo kaldet X Ghosted skifter nu navn til adidas X Speedflow. Som du højst sandsynigt har gættet; Et nyt navn betyder en ny og opgraderet støvle. Og ved du hvad? Lionel Messi kommer også til at spille i den. Det betyder, at vi har mange ting at snakke om. Så lad os springe ud i det!

For cirka et år siden ændrede adidas X navn til adidas X Ghosted. En ny innovativ X var ankommet, og siden da har vi set mange vilde colourways til X Ghosted. Vi har set Limited Editions såsom Peregrine Falcon og fantastiske colourways såsom den pinke Superspectral. Og den vigtigste som vi ikke må glemme, så havde vi jo F50 Memory Lane hvilket var en kombination af F50 overdelen og X Ghosted sålen.

Nu er det tid til at skrive et nyt kapitel i bogen om adidas' speed støvler. Vi byder en vild ny støvle velkommen til festen. Den er så vanvittigt, at selv Lionel Messi vender tilbage til adi’s speed silo for første gang siden F50. Så snakker vi om et kvalitetsstempel! Lad os dykke ned i det med samme.

adidas X Speedflow

The adidas X Speedflow bryder gennem atmosfæren i en brændende rød og hvid farve kaldet meteorit. Overdelen er opdelt i rød og hvid, hvor den laterale side er rød og den mediale side er hvid. Men det er ikke kun rødt og hvidt. Den laterale røde side kommer med de berømte tre striber, som er gyldne. Den mediale hvide side er malet med tynde streger af rød og gul. Støvlen er virkelig 'on fire'!

Sålen er også delt op i hvid og rød, hvilket ser fantastisk ud. Især fordi den er meget skinnende! Hælen på støvlen er hvid med X-logoet på. Men nok om, hvordan støvlerne ser ud - lad os dykke ned i specifikationerne, når du selv har tjekket støvlerne ud.

Fortsættes nedenfor billederne

Lad os nu dykke ned i de nye teknologier på adidas X Speedflow - og mere præcist 'X Speedflow +', da det er den med flest førsteklasses materialer. Lad os starte med overdelen, da det er her du finder de fleste opdateringer. Overdelen er lavet med Primeknit Skin, hvilket resulterer i en utrolig let støvle og en suveræn adaptiv pasformsoplevelse. Men det er ikke alt. Overdelen er også udstyret med Engineered Agilitycage. Det giver dig maksimal støtte under hurtige vendinger og eksplosive bevægelser. Det er lavet gennem laser cut og hjælper Primeknit Skin indefra med at bevare sin form.

Lad os fortsætte til sålen, som er lavet med Carbon Fiber Speedframe. Det betyder, at du får en ultra let konstruktion med carbitex carbon fibre, hvilket forbedrer accelerationen og sprinten. Oven i det er hælen støbt i 3D, men den øverste del af hælen er mere elastisk end tidligere, hvilket er mere komfortabelt.

Nu spørger du nok; Hvad er den største forskel mellem X Speedflow og X Ghosted? Altså, på X Speedflow har du en ny overdel, som for de fleste mennesker vil føles mere behagelig på grund af de nye anvendte materialer. Og selvom materialerne er blevet ændret, får du stadig den stramme pasform, som du oplevede, når du havde X Ghosted på. Alt i alt en fantastisk støvle, der er blevet opgraderet. What's not to like?

Og vi skal ikke glemme det faktum at Lionel Messi, den argentinske G.O.A.T, vender tilbage til adidas’ speed støvler. Det må være et tegn på kvalitet!

adidas X Speedflow er tilgængelig hos Unisport nu!

Shop adidas X Speedflow her.