Weekendens støvlespots: Ace eller X - hvilket hold er du på?

15.06.2015

Skrevet af Jonathan

Der er stadig masser af gode spots derude, selvom at klubfodbolden er gået på sommerferie. Det er naturligvis primært takket været landsholdskampene, men denne weekend bød også på lidt ekstraordinært. Se med her.

Mesut Özil+Zinedine Zidane - adidas Ace 15.1 Sort/Gul
Både Özil og Zidane var tilstede da vi i forrige uge var til lanceringsevent med adidas i Berlin. I denne weekend var de så begge ude at prøve den nye Ace af. Zidane i en Classic kamp mellem pensionerede stjerne fra Real Madrid og Liverpool (i øvrigt i læder versionen) og Özil for Tyskland i EM kvalifikationen. Det ser dog ud til at Özil har fået sin lavet specielt til ham. Der mangler da i hvert fald et par knopper eller tre under hans sål...

Veronica Boquete+Cristiane - adidas Ace 15.1+X 15.1 Dame
I Canada er VM for kvinder godt i gang. Vi fangede Boquete fra Spanien og Cristiane fra Brasilien i hver deres Ace og X fra de særligt designede støvler til kvinder. Er du mest til herrernes eller kvindernes?

Gareth Bale+Axel Witsel - adidas f50 Grøn+Rød
Wales leverede lidt af en sensation da de slog Belgien i EM-kvalen Om det her deciderede er en sensation ved jeg ikke, men hverken Bale eller Witsel ser ud til at være helt klar til at deltage i adidas’ revolution. I hvert fald var de begge hoppet i den sidste variant af f50. Har du planer om at holde live i f50 lidt endnu?

Joe Ledley+Wayne Hennesey - New Balance prototype+Umbro Velocita
Og i samme kamp faldt jeg også over disse to herrer. Joe Ledley har længet spillet med en nedklippet Magista Obra, men ser altså nu ud til at slutte sig til #NBBlackoutSquad. Og så er Wales’ målmand tilsyneladende ret tilfreds med Umbro Velocita. En fodboldstøvle som JayMike jo også har anmeldt tidligere. Se evt. den anmeldelse her.

Ilkay Gündogan+Sebastian Schweinsteiger+Lukas Podolski - adidas X 15.1 Skin+X 15.1 (f50 custom)+f50 (2014)
Der skete en del da Tyskland spillede i weekenden. Først og fremmest ser Gündogan ud til at have foretrukket læderversionen af den nye X. Schweinsteiger er tilsynladende ikke vild med teknologien bag X, men designet er åbenbart lige hans smag. I hvert fald har han fået adidas til at lave ham en f50 adizero 2014 version, forklædt som X. Så kan man tale om en ulv i fåreklæder - eller omvendt måske? I modsætning til Schweinsteiger har Lukas Podolski bare hold sig til sin Supernatural Pack f50. Hvad er der med de tyskere?

Iker Casillas+David De Gea - adidas Ace 15.1 Sort/Gul
Så ser De Gea endelig ud til at have taget konsekvensen og lavet et fuldt skifte. Indtil nu har han spillet med adidas målmandshandsker og PUMA fodboldstøvler. Men Ace15 ser ud til at være lige hans kop te. Om Casillas har haft nogen indflydelse på De Gea’s valg vides ikke. Men hvis han har den indflydelse på De Gea, kan han så også påvirke, hvilken klub De Gea står for til efteråret?

Det er altid sjovt at se hvordan de enkelte spillere får tilpasset deres behov af fodboldstøvler. Og så er det også lidt sjovt at se, hvilke fodboldstøvler gamle fodboldspillere vælger. Zidane er stadig en ren adidas mand. Hvad er du? Lad os høre påFacebook.