Ny Bundesliga bold | Select præsenterer den nye bold for 21/22 sæsonen

01.07.2021

Skrevet af Sandra

For fjerde gang præsenterer Select den nye Derbystar-bold for 21/22 sæsonen i Bundesliga og 2. Bundesliga - Læs mere om det her.

Bundesliga bold

Den nye fodbold til Bundesliga og 2. Bundesliga har igen et tofarvet tema. Sidste år så vi det i grønt og lilla, men denne sæson vil det være i mørkeblåt og en lys orange. Basen vil naturligvis være i hvid. Kontrasten mellem de blå og orange komplementære farver i designet har en ekstrem og livlig effekt. Kontrasten på bolden afspejler nogle af de mest væsentlige træk i fodbold. Det handler primært om at vinde og tabe, men på samme tid handler det også om følelserne omkring mesterskaber og oprykning og nedrykning.

Derbystar technology

Derbystar Fodbold Brillant bliver produceret af Select, bliver produceret af Select, grundet Derbystar er en del af Select Group, der allerede er kendt for at lave højkvalitets fodbolde. Derbystar-fodbolden er et tech-monster, når det kommer til konstruktionen. Fodbolden er lavet af et specialudviklet syntetisk læder kaldet Teijin Microfiber, samt med en konstruktion af 32 paneler. Dette giver bolden en let konstruktion, imens den termiske limning eliminerer brugen af søm, hvilket giver bolden en glat overdel. Den termiske limning hjælper også på vandindtaget, som bliver reduceret drastisk, og det giver dig en bold der præsterer på alle højeste niveau og i alt slags vejr.

Gør dig klar til den nye Bundesliga 21/22 sæson og køb den nye bold hos Unisport lige her