The Right to Dream Dokumentar | se alle 3 episoder

19.06.2021

Skrevet af Sandra

Over en længere periode har Unisport fulgt tre talenter og talspejdere fra the Right to Dream academy i Ghana. Indtil nu har vi lavet 2 episoder der fokuserer på de tre talenter. Men nu er vi klar med den sidste episode, hvor vi følger talentspejdere fra akademiet - Men hvad er the Right to Dream academy egentligt? Læs videre og find ud af - Se alle 3 episoder lige her!

Right to Dream Academy

Right to Dream Academy i Ghana former nogle af de fineste unge fodboldspillere i Vestafrika, og i samarbejde med FC Nordsjælland former de livet for mange unge drenge og piger, hvor de blive hjulpet med at finde deres formål i livet. Det handler ikke kun om at være en fantastisk fodboldspiller - spillerne fra the Right to Dream Academy forventes også at være gode mennesker, ved at lære at give tilbage til deres samfund og finde deres formål i livet. Når man kommer fra en fattig familie og spiller på gaderne i Accra, så er hovedstaden i Ghana og chancen for at spille i the Right to Dream Academy er virkelig en drøm der kommer i opfyldelse for mange spillere.

"We identify strong characters with exceptional academic and footballing ability in one of the harshest scouting environments in the world." - Jeremy Seethal, Recruitment department

Episode 1: THE FIRST STEPS OF BECOMING A PRO

I episode 1 følger vi Eric Oteng, Kamal Deen Sulemana og Mohammed Diomande, som er nogle af de største talenter i Right to Dream Academy. Her lærer du hvordan det er at komme fra fattige levevilkår og spille fodbold på gaden, til faktisk at have en chance for at blive professionel fodboldspiller gennem Right to Dream Academy i Ghana. Tag en kig på videoen nedenfor..

Episode 2: THE FIRST STEPS OF BECOMING A PRO

De 3 drenge er nu alle flytter til Danmark og har underskrevet deres første professionelle kontrakt. The Right to Dream Academy, hvilket arbejder sammen med den danske Superliga klub FC Nordsjælland er stedet for mange unge store fodbold talenter i denne dokumentart episode 2, følger vi Eric Oteng, Kamal Deen Sulemana and Mohammed Diomande, som er nogle at de største talenter fra the Right to Dream Academy. Her lærer du hvordan der er at komme fra fattige levevilkår og spille på gaden til at spille i en top klub i Danmark. Tjek videoen ud nedenfor.

Episode 3: Inside the scouting world - Finding tomorrow's football stars

I den 3. episode af the Right To Dream dokumentarserie, følger vi tre talentspejdere fra the Right To Dream Academy i deres søgen efter næste generations stjerner. I en peiode over 20 år har the Right To Dream bygget en regionalt netværk med over 1300 klubber i Vestafrika, som er deres scouting platform hvert år. Gennem talentspejderne Jeremy Seethal og Derek Boateng tager vi dig igennem Jeremy Right to Dreams scouting process og giver dig et indblik i, hvordan de identificerer stærke karaktere med måde akademisk og fodbold potentiale i en af de hårdeste og mest spændende scouting miljø i verden. Se den sidste episode nedenfor.