Neymars støvler til Copa América | PUMA lancerer nye Future Z

01.06.2021

Skrevet af William

Copa América løber af stablen denne sommer. Og hvilken bedre måde at fejre det end at give en af verdens største stjerne sit eget par srøvle? Tjek de nye Future Z ud i dag!

PUMA skabte en del opmærksomhed, da de lancerede den første Future Z i december 2020 og gav nyt liv til Future-siloen. Den kom med et nyt fit, en klæbende overdel og blev skulle bruges af en af de bedste spillere i verden, Neymar.

Nu er det tid til en meget limiteret udgave afFuture Z. Denne sommer er vi vidner til kampen om Sydamerika i 2021-udgaven af Copa América. Og Brasilien er selvfølgelig en favoritterne til titlen. En af de største grunde til dette er, at de har Neymar på holdet. Og han kommer ikke kun til at skille sig ud med sit vilde hår og vanvittige driblinger. Nej, han skal også spille et par helt specielle støvler - et par Future Z inspireret af Brasilien!

Tag et kig på støvlerne først, og så snakker vi om dem bagefter!

Fortsætter under billederne

Støvlerne er lavet på en hvid base - ligesom lanceringsfarven af Future Z. Men den har en masse farver og detaljer, der repræsenterer det brasilianske flag og landshold - Seleção! PUMA-logoet på tåen er blåt. Og FUZIONFIT+-båndet på midten af foden er holdt i gult for at vise de brasilianske farver. FUTURE-teksten på siden er lavet i blå, grøn og gul for at holde sig til temaet.

Teknologierne er de samme, som vi har set før. Udover FUZIONFIT+, så har støvlerne Dynamic Motion-sålen, der giver Neymar de bedste muligheder for at lege på banen og vise sine fantastiske evner. Og den bløde overdel har den berømte Grip Control, så han kan holde bolden så tæt på fødderne som muligt - altid!

De nye støvler er meget limiterede - kun 500 par i hele verden. Og de bliver kun båret af Neymar Jr. Men du kan selvfølgelig købe dem hos Unisport. Hvis du vil have fingrene i et par, så kan det være din heldige dag i dag.

   

Find de nye Neymar Future Z støvler lige her.