adidas Showpiece | Nye støvle der er skabt til sølvtøj

25.05.2021

Skrevet af Lasse

2020/21-sæsonen lakker mod enden og sølvtøjet er ved at blive delt ud til de respektive vindere af ligaerne, pokalturneringerne og de europæiske turneringer. Så for at fejre disse lykkesfyldte tider lancerer adidas en ny sølvfarvet pack ved navn Showpiece. Lad os dykke ned i den med det samme!

Denne tid på sæsonen er altid spændende. Ligaerne finder deres vindere, det samme gør de europæiske turneringer og i år finder vi også de mestrene af Europa og Sydamerika. Derfor er disse måneder spækfyldt med trofæer, der skal løftes. Og selvfølgelig guldmedaljer, der bliver hængt om halsen. Og er det egentlig ikke dét som vi alle drømmer om?

Ligesom vi, er adidas også ret spændt omkring alt dette sølvtøj, der bliver delt ud. Derfor har adi' skabt fodboldstøvler i sølvfarver for at vise at de værdsætter denne del af sæsonen - og oveni har adi' også skabt en gylden støvle til en helt speciel spiller. Byd velkommen til adidas Showpiece.

adidas Showpiece

adidas Showpiece inkluderer tre siloer; Predator Freak, X Ghosted og Nemeziz. Lad os starte ud med Predator Freak.

adidas Predator Freak Showpiece

adidas Predator Freak får nu en ret vild farveopdatering, da den kommer i en mere eller mindre fuld sølv version. Størstedelen af overdelen er sølv, men overdelens detaljer er sort, blå og rød. For at være mere præcis - de tre adidas striber er sorte, mens støvlens DEMONSKIN er blandet rød og blå. På støvlens sok står ‘Predator’ skrevet i rød. Men bare vent - sålen er endnu mere spektakulær! Den ene halvdel er sølv - vel og mærke en meget skinnende sølv - og den anden halvdel er rød. Vi elsker bare den split-sole på Predator!

Hvis du gerne vil skille dig ud og frigøre dit indre bæst, så er Predator Freak Showpiece muligvis støvlen for dig! Klik her for at købe den.

Fortsætter nedenfor

adidas X Ghosted Showpiece

adidas X Ghosted har siden den kom ud i sensommeren sidste år altid set vanvittig hurtig ud. Men nu skruer adidas lidt mere op for hurtigheden, da den får en utrolig farveopdatering. X Ghosted Showpiece er, ligesom Predator Freak, fuldstændig sølv - men med nogle små detaljer i sort, rød og blå. Disse detaljer er endnu mindre synlige end på Predator'en. De tre striber er sorte med rødlige skygger. Lyder vildt, ikke? Den blå detalje er at finde på hælen, hvor den er farvet mørkeblå men med sølv streger. Og nu er vi ankommet til hovednavnet: sålen. For X Ghosted får ikke bare en halv skinnende sål. Den er får en HEL skinnende sål. Fra front til bag. Vi er målløse

Hvis du også er målløs, så tag lige et ekstra kig på X Ghosted Showpiece lige her!

Fortsætter nedenfor

adidas Nemeziz Messi Showpiece

En fyr, der er kendt for at vinde trofæer er selvfølgelig den lille troldmand fra Argentina; Lionel Messi! Han har vundet alt som en foldboldspiller tør drømme om - og endda gjort det flere gange. Derfor skal han selvfølgelig have sine egne støvler i en pack, der omhandler sølvtøj. Men når en fyr har vundet så meget - så skal støvlerne ikke være sølv, vel? Næ, de skal da være GULD! Og det har adi' også tænkt på. Så den nye Nemeziz Messi Showpiece kommer i en guld overdel med sorte og røde detaljer. Denne gang er de tre striber ikke sorte, men røde. Og det samme gælder sålen. Men vigtigst af alt har det slørede stykke på overdelen lidt rødt over sig. Det ser fantastisk ud! Sokken er sort og snørebåndene er både røde og sorte. En lækker lille detalje i vores øjne. Nu vi snakker om snørebånd, så kommer Nemeziz Messi Showpiece kun i versioner med snørebånd, da Messi foretrækker at spille med snørebånd.

Hvis du gerne vil spille i de samme fodboldstøvler som Messi, skal du klikke her og shoppe den nye Nemeziz Messi Showpiece.