Tottenham hjemmebanetrøje 2021/22 | Fejring af Spurs’ klublogo jubilæum

24.05.2021

Skrevet af Sandra

Du vidste sikkert ikke, at Tottenham Hotspurs var den første klub til at spille en fuld sæson med et klublogo på deres trøje. Og det faktum er faktisk centreringspunktet på den nye Tottenham hjemmebanetrøje fra Nike. Læs mere om hvordan nedenfor!

Der er et par forskellige måder at kontrollere, om en anden fan er med eller imod dig - for at se om personen er en fan af din klub eller fra en af rivalerne. Du kan se på farven af trøjen eller navnet på bagsiden - men den nemmeste måde at skelne din klubs fans fra dine rivalers fans er ved at se på klublogoet, du finder klublogoet på på brystet på den anden fans trøje. Det er højst sandsynligt derfor at klubbens logo er en af de vigtigste symboler i dag. Inde i klublogoet finder du klubbens identitet, karakter og dens hjerte.

Faktisk har det ikke altid været standarden at have et klublogo på trøjen. Tottenham Hotspurs var faktisk den første klub i verden, der spillede en hel sæson med et klublogo på deres trøje. Og det er 100 år siden. For at markere 100-årsdagen for, at Spurs bar deres klublogo i en hel sæson, fokuserer denne nye hjemmebanetrøje på lige netop det.

Tottenham hjemmebanetrøje 2021/22

Den Tottenham hjemmebanetrøje for den kommende sæson er naturligvis overordnet hvid. Hvem elsker ikke en hvid trøje? Og for at være helt ærlig - ved første øjekast er det faktisk de eneste få ord, der beskriver den nye trøje. Men hvis man ser nærmere på den nye trøje, kan du finde nogle fede detaljer. På siderne af trøjen finder du et subtilt blomstermønster. Og vigtigst af alt, så har Nike tilføjet Tottenhams aller første logo inde i kraven. En meget unik detalje til trøjen.

Udover at være en hvid trøje med de ovennævnte detaljer, har den nye hjemmebanetrøje også et navy klublogo, samt Nike-logo. For os er hvid og navy altid en god kombination. Og vi kan godt lide, at trøjen ikke laver for meget støj. Det er klassisk, elegant og simpelthen bare smukt.

Hvis du også synes, at den nye hjemmebanetrøje til Tottenham er klassisk, elegant og smuk, så kan du købe den lige her hos Unisport!