En hyldest til Shankly | Liverpools nye hjemmebanetrøje er landet

20.05.2021

Skrevet af Lasse

En rød hjemmebanetrøje til Liverpool? Sikke en overraskelse! Men denne gang har den faktisk en historisk mening. Lær mere om den nye Liverpool trøje til 2021/22-sæsonen her.

Sidste år skabte Nike og Liverpool deres første hjemmebanetrøje sammen. Det var en ret stor succes i vores øjne. Nu er de så klar med den svære toer og opfølgeren i form af den nye hjemmebanetrøje til den kommende sæson. Vi er meget spændte på, hvad I synes om den - for vi er allerede ret vilde med den svære toer!

Liverpools hjemmebanetrøje til 2021/22-sæsonen har en helt special historie bag sig. I 1964 tog Bill Shankly, den mest ikoniske figur og træner i Liverpools historie, en beslutning, der viste sig at skulle ændre opfattelsen af og udseendet hos Liverpool for altid. Bill valgte nemlig at ændre hele hjemmebanesættet til at være rødt. Fra top til tå. Grunden bag dette var, at han mente det ville give hans hold en psykologisk fordel på banen. Modstanderne skulle simpelthen blive skræmte af det. Og første gang hans Liverpool-mandskab bar det røde outfit fra top til tå på Anfield, sagde han: "Der var en speciel glød over holdet - som om der var ild i dem!".

Det røde Liverpool sæt blev således født ud fra teorien om, at det blodrøde sæt skulle signalere power og fare. Og den nye Liverpool hjemmebanetrøje er inspireret direkte fra den teori og beslutning, som Bill Shankly tog tilbage i 1964. Den helt røde trøje repræsenterer power - lagt sammen med en masse energi, som kan ses med en lille detalje i de tynde striber på tværs af trøjen. Striberne er nemlig formet som lyn, så man har oplevelsen af, at der er fare på færde.

Den nye trøje bliver helt sikkert et hit blandt fansene af The Reds. Og vi er også helt sikre på, at denne trøje vil være at finde på gader og stræder rundt om i verden, da Nike har formået at finde en god balance mellem en fodboldtrøje og en moderigtig trøje.

Den nye trøje er tilgængelig hos Unisport fra den 3. juni. Og vi vil gerne hjælpe dig med at blive blandt de første i verden, der ejer trøjen. Så du kan skrive dig op via linket nedenfor, og så får du en mail i det sekund trøjen er tilgængelig på vores hjemmeside!

Kan du også godt lide den nye Liverpool trøje? Så skal du bare skrive dig op ved at trykke på linket her og så får du en mail i det sekund, når trøjen lancerer den 3. juni.

I mellemtiden kan du udforske trøjen via billederne nedenfor. God fornøjelse!