PREDCOPX | adidas lancerer en helt speciel støvle

20.05.2021

Skrevet af Lasse

Super-støvlen over dem alle er landet! Det er muligvis den mest modige og skøreste adidas nogensinde har lavet. Læs og lær mere om den unikke støvle lige her.

adidas lancerer nu en helt unik støvle. En støvle, som man aldrig har set magen til før. En slags 3-i-1 støvle. En form for hybrid støvle. Vi er ikke helt sikre på, hvordan vi egentlig skal beskrive den her støvle. Men den er i hvert fald ret vild!

Først og fremmest har støvlen et vildt miks af farver. Selvom den har de klassiske farver med en sort overdel og de tre ikoniske hvide striber, så er den også udstyret med pink og grøn, for at bryde de klassiske farver. Og nu må vi heller ikke glemme den skinnende sål, der også har fundet vej til den ret vilde støvle.

Støvlen er en limited edition og du kan selvfølgelig købe den lige her hos Unisport!

Men hvordan er støvlen lavet af tre forskellige siloer? Det dykker vi ned i, lige under billederne!

PREDCOPX

Først og fremmest er støvlen lavet af et miks af de 3 forskellige siloer; Predator, Copa og X Ghosted. Til sammen skaber det en støvle med det vildeste miks af forskellige teknologier, vi nogensinde har set! Så lad os se, hvordan støvlen egentlig er konstrueret og hvor de forskellige dele kommer fra.

Støvlens overdel = Predator Freak: Overdelen er lavet af DEMONSKIN 2.0, som vi kender det fra Predator Freak. DEMONSKIN 2.0 hjælper dig med at kontrollere bolden og giver dig nærmest en umenneskelig boldkontrol, samt skru i dit spark.

Også støvlens overdel = Copa Sense: Selve basen for støvlens overdel kommer fra Copa Sense. Det vil sige, at støvlen er udstyret med FUSION SKIN, der kan give dig en super boldføling og touch på bolden

Støvlens sål = X Ghosted: Sålen på PREDCOPX er lavet af CARBITEX, hvilket giver dig ustyrlig hastighed - ligesom vi kender det fra X Ghosted.

Disse tre teknologier fra de tre siloer kombineret sammen til én støvle er helt uhørt og noget som du bare må få fingrene i - det vil du i hvert fald ikke fortryde. Hos Unisport elsker vi alle tre siloer - så idéen om at kombinere dem til et par støvler er vi ret vilde med. Man får jo vitterligt det bedste fra tre verdener!

Få den Limited Edition støvle PREDCOPX hos Unisport NU ved at trykke lige her!