Dortmund Hjemmebanetrøje 2021/22 | Hurtig som et lyn

21.05.2021

Skrevet af Lasse

Vi kender alle sammen holdet med de gule trøjer fra Tyskland - det er selvfølgelig Borussia Dortmund. Og den nye hjemmebanetrøje laver ikke om på det, da den selvfølgelig holder sig til den velkendte gule farve. Læs mere om trøjen herunder!

Det er altid spændende at se hvad PUMA kan finde på, når de skal designe nye trøjer til deres klubber. Og nu er det tid til at se, hvad de har fundet på til deres største tyske klub, Dortmund. På sidste års hjemmebanetrøje gik PUMA amok og lavede en masse sorte striber, der lignede sorte lyn, på fronten af trøjen. Denne gang er det ikke helt så vovet - men der er stadig sorte striber at finde på trøjen.

Dortmund Home shirt 2021/22

Den nye Dortmund hjemmebanetrøje tager sin inspiration fra Dortmunds Champions League sejr over Juventus tilbage i 1997, hvilket ifølge PUMA er en af de største underdog-historier i europæisk fodboldhistorie. Hvis vi skal være helt ærlige - det kan man vel heller ikke modargumentere.

Men nok om historien bag. Nu fokuserer vi på trøjen. Den nye hjemmebanetrøje for 2021/22-sæsonen går tilbage til de klassiske dyder og gør trøjen helt gul foran. Men for at spice det lidt op har man valgt sorte striber på ærmerne. Kraven er gul foran og sort bagi. Bagpå står der ‘Dortmund’ øverst på trøjen, i stedet for spillernavnene, som i stedet kommer til at være til syne nedenfor trøjenummeret. Ikke alle hold gør dette - men vi synes, at det kan noget!

FAST FORWARD

Lad os slutte denne korte artikel af med PUMAs egne ord omkring Dortmund og hvorfor trøjen er blevet primært gul igen;

”Speeding through the game like a yellow flash. Unstoppable and just like a flash, you don’t know, where and when BVB will appear in front of your goal. You will only figure out, when it is too late.”

Vær lige så hurtig som Dortmund og skynd dig at købe Borussia Dortmunds 2021/22 hjemmebanetrøje hos Unisport!