AC Milan | PUMA lancerer ny hjemmebanetrøje til 2021/22 sæsonen

11.05.2021

Skrevet af Sandra

Det er tid til at ‘Rossoneri’ får en ny trøje - Det er en klassiker og vi elsker en sort og rød stribet trøje - hvem gør ikke det? Læs bloggen og lær mere omkring tankerne bag trøjen.

MOVE LIKE MILAN

Byen Milano er i hurtig fremgang, især byens kultur går frem som aldrig før. Milano er et midtpunkt for mode og design, og det er det PUMA har taget inspiration fra til deres nye hjemmebanetrøje til AC Milan. Den nye trøje er inspireret af Milanos energi, kreativitet og stil. Genopfinde sig selv, fejrer, hvad det vil sige at “Move Like Milan” - med respekt og engagement i innovation. Meningen er at bevæge sig med lidenskab og elegance. Stræben efter at være mere end bare en fodboldklub.

THIN TO WIDE - ICONIC STRIPES

AC Milan hjemmebanetrøje

Udformningen af den nye hjemmebanetrøje har sine ikoniske striber af rød og sort, men denne gang de har været genfortolket i varierende bredder, fra tynd til bred. Dette gøres for at fejre den kreative fiktion af tradition og modernitet, der giver anledning til et nyt Milano, fra banen til gaderne til byens skyline.

SHE MOVES US

Fejrer innovation

Klubben fejrer innovation ved at lancere deres nye hjemmebanesæt på banen sammen med AC Milans kvindehold. Dette vil være første gang, at et Serie A hold lancerer er hjemmebanesæt på banen med kvindernes hold. Men hvorfor gør de egentlig det? Kvindernes hold blev etableret i 2018 og repræsenterer en dristig ny æra i klubens rige historie, som også er repræsentativ for selve byen Milano.

Trøjen vil være at se 'on pitch' den 16. maj kl. 12:30 af kvindernes hold og kl. 20:45 af mændenes hold.

Køb den nye AC Milan hjemmebanetrøje lige her hos Unisport