De bedste løbesko | Hold dig i form med Unisport 

19.04.2021

Skrevet af William

Er du klar til at holde dig skarp og se skarp ud på samme tid? Vi gennemgår her nogle af de seneste, bedste og fedeste løbesko i vores udvalg hos Unisport i dag!

Der er noget fedt ved at løbe en tur. Du skal ikke ned i træningscenteret, hen til fodboldklubben eller andre steder først. Du tager bare løbeskoene på og så er du klar fra det øjeblik, du går ud af døren.

Her hos Unisport har vi et stort udvalg af løbesko fra brands som Nike, adidas og New Balance. Vi har lavet en lille Top 5 over de mest populære og bedste løbesko. Lad os tjekke dem ud:

New Balance Fresh Foam 1080v11

Navnet lyder bare friskt i sig selv. New Balance Fresh Foam 1080 er noget specielt at kigge på. Den har en Fresh Foam X-sål, der øjeblikket er blevet et ikon pga. sin stødabsobering. Overdelen er lavet af New Balance's eget Hypoknit, der er virkelig blødt og giver dig et tætsiddende fit, der stadig er komfortabelt, når du skal løbe længere ture. Ultra Heel giver dig et lockdown, der ikke er for stramt.

 

Du kan se resten af vores New Balance løbesko lige her!

Nike React Miler Premium

Her er der virkelig et topprodukt. Denne Special Edition af Nike React Miler er noget for sig med sit "double Swoosh"-logo. Den har et godt, tætsiddende fit, der giver dig den bedste stabilitet, så du kan præstere bedst muligt. Den har den berømte React-teknologi, som også bliver brugte i nogle Nike sneakers og træningssko. React Miller har et skumindlæg i tungen, der sørger for, at snørebåndene ikke generer dig, så du kan stramme din sko bedst muligt uden ubehag.

 

Nike Pegasus Trail 2

Denne er meget speciel! Pegasus Trail 2 er lavet til terræn-løb. Eller 'trail-løb', som navnet indikerer. Mesh-overdelen er lidt mere stiv end man ser på normale løbesko. Og sålen er lavet af React med et twist. Dette er fordi skoen skal kunne hjælpe dig, når du løber i naturen - som f.eks. i skoven, bakkeløb eller noget tredje, hvor der kan være glat eller ujævnt. Den har også Air Zoom-elementer, så du får det bedste afsæt!

Se vores Nike-løbesko nu.

Fortsætter under billederne

adidas Terrex Two Ultra

Vi går videre til endnu en sko, der er lavet til terrænløb. adidas Terrex Two Ultra er en del af Terrex-kollektionen, hvor teknologi og performance er højeste prioritet. Overdelen er vandafvisende og hjælper dig i al slags vejr, så du altid har det komfortabelt - alt dette er muligt, da der er GORE-TEX inkorporeret i overdelen. Sålen er lavet med Boost, så du får det bedste fra to verdener med teknologi og komfort.

 

adidas Supernova +

Den sidste i vores Top 5 er adidas Supernova+. En løbesko med et slankt design og et godt miks mellem æstetik og performance. Sålen er faktisk en hybrid. Det betyder, at den både har Boost og Bounce-teknologi. Dette giver dig fremragende stødabsorbering, når du er ude for at jagte din næste rekord på fem kilometer (eller måske længere?).

 

Du kan se alle vores adidas løbesko hos Unisport ved at klikke her!

Fortsætter under billederne

Nike Pegasus 37 + adidas Ultra Boost 21

Vi skal lige have nogle flere løbesko med. Og både Nike Pegasus og adidas Ultra Boost er blandt de bedst sælgende og mest populære løbesko. Så vi synes, du også lige skal tjekke dem ud! Der er virkelig noget omkring denne hype, når vi ser på disse sko. De giver dig nemlig både et godt bounce, let vægt og så er de nok blandt de mest stilrene løbesko på markedet!

Og du kan selvfølgelig købe dem hos Unisport!

Du skal bare trykke lige her for at se hele vores udvalg af løbesko nu!