Silver Safari | Tredje og den vildeste for Nike Mercurial Safari

12.04.2021

Skrevet af Sandra

Nike Mercurial Safari er tilbage for tredje gang og hvem elsker ikke en vild støvle, med et vildt print? Vi kender én bestemt person i denne verden, som foretrækker det vilde print - og det er ingen mindre end CR7.

EARLY ACCESS HOS UNISPORT - Køb den nye Silver Safari før alle andre.

Hvad er historien egentlig bag den her safari støvle? Altså, den så først dagens lys i 2010 og det var Cristiano Ronaldos første signatur støvle. Så gik der nogle par år hvor der var stille på savannen. Men sidste år kom Nike Mercurial Safari tilbage vildere end nogensinde, i form af en remake af den gamle støvle. Og så var der ikke så stille længere!

Safari får et mere sølvfarvet look

Nike Mercurial CR7 Silver Safari

Lad os kig nærmere på det nyeste Safari familiemedlem - Silver Safari. Støvlen vil stadig have safari looket fra sidste støvle, men for at toppe det, så er den reflekterende med dens sølvfarvet look. Men hvad mener vi egentlig med ' den sølvfarvet look' - hvis du kigger nærmere på billederne nedenfor, så finder du måske ud af det. Ellers så snakker vi videre om sølv looket nedenunder billederne.

Fortsættes nedenfor billederne

Nu hvor du har set på billederne, så kan du se at støvlens safari design er reflekterende, da sølvet er med til at reflektere det. Men det er ikke det hele - Nike swooshet er nemlig lavet i neon, hvilket gør støvlen mere vild og skinnende. Refleksionen på disse støvler er mere skinnende end de trofæer du kommer til at vinde iført disse støvler. Selvom støvlen er reflekterende, så er det stadig muligt at se alle detaljerne på støvlen.

Nike lancerer den tredje udgave af støvlen, lige i tid til, at CR7 kan brillere i EURO 2020. Det er faktisk kun den femte colourway af den nye Nike Mercurial Og vi kan roligt sige, at siloen kun er blevet det vildere med dens safari look.

Støvlerne vil være tilgængelige i både Superfly 8 og Vapor 14 og vi ved i hvert fald hvilken en Ronaldo skal spille i - men hvis du ikke er vild med sokken, så har Nike stadig din ryg.

Er du klar til at vinde nogle trofæer i disse støvler? Hvis du er, så kan du få fat i støvlerne lige her!