1. december: Da Leo Messi skrev sig ind i historiebøgerne

01.12.2015

Skrevet af Jonathan

Året før havde Cristiano Ronaldo toppet en perfekt sæson af med titlen som verdens bedste fodboldspiller. I 2009 kom Messi's navn med på den fornemme liste for første gang, men bestemt ikke sidste.

Diskussionen kan gå rigtig heftigt til. Hvem er den bedste: Cristiano Ronaldo eller Leo Messi? Når det kommer til stykket, må vi nok bare prise os lykkelige over at være beriget med muligheden for at opleve denne fantastiske duel mellem to fodboldvidundere.

Der er ingen tvivl om de to's tilstedeværelse på en og samme tid har udfordret dem til konstant at overgå hinanden og sig selv og det er Ballon d'Or prisen et tydeligt bevis på. Efter at Cristiano vandt prisen for første gang i 2008 (med Messi som nr. 2), kunne Messi svare tilbage året efter, på denne dag i 2009 (med CR7 som nr. 2).

Duellen mellem de to er langt fra ovre og det forventes at en af de to også kommer til at løfte den gyldne bold i år. Messi har siden sikret sig 4 titler, mens Cristiano har 3 på CV'et. Hvem tror du hiver titlen hjem i år?

Ballon d'Or er den største individuelle hæder man kan opnå som fodboldspiller og i 2009 startede Messi en imponerende stime med 4 priser i træk. Jeg kan personligt slet ikke vente med at se, hvem der snupper prisen i år, for i mine øjne er den ikke lige så klar, som den har været andre år.