Nike Phantom GT 3D | En ny limited edition fra Nike

05.04.2021

Skrevet af Sandra

Phantom GT får en ny colourway, og det er måske den mest vanvittige Phantom, vi hidtil har set. Tag et kig på den her.

Phantom GT blev lanceret bare sidste år og nu har den fået en fantastisk makeover. Det er ikke bare en normal colourway. Det er en 3D (!) colourway og vi har aldrig set noget lignende på en Nike støvle før.

Nike Phantom GT 3D

Phantom GT 3D markerer helt sikkert Phantom GT's position, som en silo der er sin egen. Men hvad er så specielt ved denne colourway? Ikke så meget andet end, ALT! Det er en vanvittig måde at designe en støvle på, altså den er i 3D! Vi er ellevilde med det. Vi elsker et dristigt design, og vi kan roligt sige, det er præcis, hvad dette design udstråler.

Tjek den ud og så vil vi guide dig igennem denne utrolige støvle

Fortsættes nedenfor billederne

Et farverigt grafisk design til en 'one of a kind' silo. 3D-designet vises med de forskellige grafikker lagt oven på hinanden. Hvis du kigger ved hæl området, vil du se 3 swooshes påført oven på hinanden, i tre forskellige farver - gul/pink/blå. Grafikken er både på indersiden og ydersiden af støvlen. På spidsen af støvlen vil du se et anderledes 3D grafik med de 3 swooshes. Langs overdelen kan du se ‘Phantom’ skrevet oven på hinanden, i de samme farver som de 3 swooshes.

Kontrollér det uventede

Phantom siloen handler om at vise dine færdigheder på banen og nu også vise din uafhængighed, ligesom siloen. Dig x Phantom 3D = Én speciel enhed.

Men hvilke teknologier har Phantom GT? Altså, den første er Generate Texture - nøgleteknologien i Phantom GT. Sammen med FlyKnit-overdelen giver det dig en barfodet fornemmelse, mens du stadig er sikret et greb om bolden. Så er der Hyperquick sålen, som hjælper dig i små områder og tætte rum for at give dig en bedre bevægelse, mens du dribler. Læs mere om teknologierne på støvlen lige her.

Nike Phantom GT 3D og professionelle fodboldspillere

Denne støvle er for alle, der ønsker at vise deres skills med en endnu mere kvalificeret støvle lige til det samme. Og i top ligaerne, regner vi med at se Phantom 3D blive båret af spillere såsom Kevin De Bruyne, Harry Kane, Kai Havertz og måske endnu flere store stjerner.

Du kan få Nike Phantom 3D støvler EKSLUSIVT hos Unisport lige her!