Nike Mercurial Dream Speed 004 | Støvlen fra det ydre rum

07.03.2021

Skrevet af Sandra

Nike har overgået sig selv med det nyeste medlem af Mercurial Dream Speed siloen. Vi præsenterer dig - helt fra det ydre rum - Nike Mercurial Dream Speed 004. Hurtigere end nogensinde før.

Mercurial Dream Speed 004 er lige landet og er, som navnet antyder, den fjerde udgave af Mercurial Dream Speed siloen. Dog er denne Dream Speed støvle, den første der er baseret på den nye Superfly 8. Støvlen har en hastighed som et rumfartøj når den kommer ind I atmosfæren igen, hilt giver en ekstrem energy. Udseendet på støvlen giver os også en følelse af utrolig høj hastighed. Lad os tage et kig på designet.

Mercurial Dream Speed 004

Denne støvles design er mind-blowing og helt ude af denne verden, nemlig det ydre rum. Farven på denne støvle komplimenterer konceptet 'Fra det ydre rum' meget godt. Den farvede hvid/metallisk sølv/pure platin støvle med et rød-gul gradient øvre design giver os følelsen af et rumfartøj eller en meteorit - ja, faktisk bare rummet generelt. Et andet tegn på hastighed er den sort/hvide ternede firkant på overdelen og hælen, som for os ligner et målflag ved et racerløb. Denne detalje tilføjer endnu mere hastighed til støvlens udseende. Hvad med teknologien af støvlen? Det vil vi give jer svaret på under billederne.

Fortsættes under billederne

Hvad er en Mercurial lavet af?

Lad os tage et kig på teknologierne på Nike Mercurial Dream Speed 004. Støvlen er den første Dream Speed lavet ud fra Nikes nye Mercurial model - Superfly 8. Så teknologierne er magen til dem vi så på Nike Mercurial Dragonfly, Nike Mercurial Spectrum og Nike Mercurial Black x Prism. Helt generelt, så er den nye Mercurial definitionen af teknologi, pasform og gennemsigtighed - med hastighed i tankerne (I dette tilfælde, mere hastighed end nogensinde). Alle unødvendige lag er blevet fjernet, for at vise skønheden i fra de nødvendige lag. Overdelen er lavet af den revolutionerne Vaporposite hvilket, blandt andet, produceres af en unik pasform og hjælper helt sikker på ens boldføling. Og på siden af hælen, finder du 'Speed Wings'. Læs mere specifikt om de høje teknologier lige her

Hvis hastighed ikke er nok til at overbevise dig, så er fodboldspillerne måske? Vi ved allerede, hvad du vil spørge om - hvem skal bære støvlerne? Spillere, der altid elsker et nyt par Superfly og vil bære nøjagtigt disse, er spillere som Christian Ronaldo, Kylian Mbappe, Sam Kerr og Barbara Bonansea.

Til rådighed hos Unisport i dag!

Udforsk den nye Nike Mercurial Superfly Dream Speed 004 lige her