MLS 2021 | adidas lancerer nye MLS trøjer

04.03.2021

Skrevet af Sandra

The Land of Opportunities bliver klogere og interesserer sig mere og mere fodbold, hvilket vi virkelig er begejstret over. Fodbold, er nu i top 5 af mest sete og foretrukne sportsgrene i USA, og det betyder at der skal styr på fodboldtrøjerne til de største klubber i ligaen. Lad os tjekke de nye trøjer ud!

Major Soccer League 2021 sæsonen starter i april, og preseason startede i sidste uge. Hvis preseasons start og ligaen der begynder lige om snart, ikke er en undskyldning for at tale om nye trøjer - så ved jeg ikke hvad er. Lad os bare begynde på det sjove og tage et kig langs MLS vejen med adidas . Vi gennemgår klubberne, ud fra deres placeringer i ligaen.

New York City FC

Vi starter med New York City FC og her går vi tilbage i tiden til klassisk fodbold til deres nye hjemmebanetrøje. adidas og NYCFC har valgt at fjerne alt det unødvendige fra den gamle trøje for at vise deres fans sande identitet. Trøjen repræsenterer både klubben og samfundet i New York City FC og dækker betydningen af, hvad 'stadium to street' virkelig betyder. Hjemmebanetrøjen er klassisk blå med hvide striber på skuldrene. Hvis du ikke kan vente på, at sæsonen starter, så har NYCFC også en ny træningstrøje, der findes i farven orange.

New York Red Bulls

Lige under, er New York RB og her handler det om fansene. Deres nye hjemmebanetrøje er inspireret af en bestemt sektion på deres stadion - South Ward Supporters Section. Kombinerer energien og de ternede flag ind i trøjen. Dette kommer ud i et hvidt ternet design og selvfølgelig med deres røde striber på skuldrene. New York RB ønsker, at trøjen skal være fra fans til fans - den kan bæres på banen og uden for banen. Og hvis det ikke er nok, så har de også givet os noget træningstøj i en prangende rød farve.

Fortsættes nedenfor billederne

Inter Miami FC

Næste levende billede - Inter Miami FC. Holdet fra det sydlige Florida giver os en ny udebanetrøje, der inviterer alle fans fra hele verden, der deler den samme passion i livet, med andre ord, fodbold. Trøjen er helt sort med sorte palmer rundt omkring på trøjen, der symboliserer det sydlige Florida. De lyserøde striber og logoer bryder den sorte farve og giver os bestemt en sommerfølelse sammen med palmerne. Hvis du elsker pink, så kan du også få Inter Miamis træningstøj fra sidste sæson, hvilket er meget pink.

LA Galaxy

Nu er det tid til Los Angeles Galaxy, og de har lavet en ny udebanetrøje til 2021 sæsonen - og et nyt sæt træningstøj. LA Galaxy stræber efter fremtiden, men glemmer ikke fortiden. Dette manifesterer sig i deres nye trøje med et nyt dristigt look, der referer til en gammel trøje. Men repræsenterer stadig et nyt hip look, der også kunne bæres uden for banen. Træningstøjet er i en klassisk marineblå farve med guld.

Atlanta FC

Sidst, men ikke mindst - Atlanta United FC har en ny hjemmetrøje, som deres fans kan identificere sig med. Klubben er baseret på 5 grundprincipper - Unity, Determination, Community, Excellence og Innovation. Og det er præcis, hvad deres nye trøje indikere. Atlanta FC ønskede at give trøjen et nyt klassisk look, men stadig beholde de samme værdier. Og ifølge os er de lykkedes, med den sorte/røde/guldtrøje udstråling. Træningstøjet kommer i en rød/guldfarve.

Hvis du, ligesom os, ikke kan få nok af MLS sæson 2021 trøjerne, så kan du finde dem lige her!