Unisport WebTV: Eden Hazard fortæller sin historie og episke rejse for at blive professionel

29.11.2015

Skrevet af Mathias

Eden Hazard er uden tvivl en af vores tids største talenter. Hans fart, hans drive og hans teknik har gjort ham til en af verdens største stjerner. Vi tager nu et kig tilbage på hans rejse fra en ung spiller i Belgien til et ikon for millioner af mennesker. Se vores dokumentar om Eden Hazards liv, som, hvis vi selv skal sige det, er ret episk.

Vores mand i felten, Joltter, har leveret nogle rimelig fantastiske videoer i sin tid, men jeg vil sige at der ikke er mange der kan måle sig med den her. Vi plejer at tage jer igennem nogle af videoens højdepunkterne her i teksten, men jeg tror hellere jeg vil lade vores Eden Hazard dokumentar tale for sig selv denne gang. Hvis du kun ser en Unisport video (hvorfor skulle du dog kun det?), så lad det være den her!

Eden Hazards meteoriske karriere har allerede taget ham til så mange steder og det er næsten helt utroligt hvor ung han er. Selvom han kun er 24 år gammel, så har han spillet en vigtig rolle i to mesterskaber, har fået utallige priser og er en af Nikes største atleter. Den sidstnævnte har også sine fordele, fordi så får han lov til at rocke alt det nyeste Nike gear, med alt fra Tech Fleece, den fantastiske Nike F.C. kollektion og naturligvis hans lynhurtige Nike Mercurial Vapor X.

Du kan finde det Nike gear du ser Eden Hazard bruge i videoen lige her.

Du behøver ikke være en ung fodboldspiller med store drømme, eller en hardcore Chelsea fan for at sætte pris på den rejse Eden Hazard har været ude på. Vi ved du kommer til at elske det, så vi synes bestemt du burde se den. Når du har set den, så fortæl os hvad du synes i kommentarfeltet herunder.