PUMA King er tilbage | Den hurtigste klassiker nogensinde?

11.02.2021

Skrevet af Sandra

Kongen af læderstøvler er tilbage i en crazy colourway og i et endnu mere crazy samarbejde! Tjek de fantastiske støvler her!

Vi har set PUMA lave kollaborationer med bilproducenter før. De har gjort det med Ferrari og også med Rimac med Ultra SL. Nu er det tid til en tysk producent for deres brand på et par støvler. Og det er ikke bare et almindeligt par støvler. Og det er ikke en almindelig fabrikant. Det er all time klassikeren PUMA King og ekstraordinære Porsche - velkommen til PUMA King Platinum x Porsche 911!

Porsche 911

Når jeg tænker på Porsche, så er der en bilmodel, der altid popper op i hovedet - 911. Og det er præcis den, der bruges sammen med King Platinum-støvlerne. Klassisk, klassisk og ekstravagant uden at være for meget. Det er som et helt perfekt match, og det eneste jeg tænker er bare: ”Hvorfor er denne kollab ikke sket før, gutter? ”

Bilverden er ikke nyt for PUMA. De har en stor rolle i motorsport, og de sponsorerer nogle af de største hold med tøj og fodtøj. Så det er en fantastisk erklæring at bruge kraften fra en af de hurtigste maskiner i verden og integrere den med fodbold. Det er meget eksklusivt - så ekslusivt at der kun findes 911 par i verden!

PUMA siger dette om lanceringen:

“Et øjeblik hvor historie og legender mødes. Den nyeste KING Platinum 911 Legacy FG/AG kombinerer ren ordklasses ydeevne med ikoniske designelementer. Ved at sammensætte højtydende Lazertouch teknologi med et klassisk og et alligevel slående colourway, vil du tydeligt kunne mærke magien. Blot det, at skabe den mest værdifulde og hurtigste KING udgave vidt muligt.”

PUMA King Platinum

PUMA King Platinum er en opdateret og lettere version af den klassiske PUMA King. Overdelene er lavet af blødt og fleksibelt K-læder, der giver dig overlegen komfort og en enestående pasform. Bare rolig, den vil ikke svigte dig med hensyn til berøring og holdbarhed. Ydersålen er RAPIDSPRINT, som hjælper din acceleration med dens lydhørhed.

For at være ærlig, så er den røde colourway out of this world! Med Porsche skrevet på ydersiden, det specifikke støvle nummer skrevet på indersiden og en hvid streg nedenunder på sålen. Denne støvle er virkelig enestående! Du er nødt til at tjekke det ud på billederne i bunden.

Du kan få de ekstremt limited støvler hos Unisport i dag. Men du skal være hurtig, da disse vil være udsolgt hurtigt!

Find PUMA King Platinum x Porsche 911 lige her!