Paris Saint Germain 4. sæt | Jordan og PSG slår til igen

05.02.2021

Skrevet af Sandra

Endnu engang har PSG og Jordan indgået et samarbejde og denne gang til et 4. sæt. Dette er dog ikke det eneste - vi får også en hel tøjkollektion.

Jordan brandet og den store klub fra Frankrig, Paris Saint Germain har samarbejdet i nogle år nu, og de skuffer aldrig. Alt, hvad de lancerer, bliver bare ved med at toppe deres tidligere produkter. Denne gang vil vi se en tilføjelse til 2020/2021 sættet, nemlig deres fjerde sæt til denne sæson plus en helt ny kollektion af deres tøjkollektion.

PSG 4. sæt

PSGs nye 4. trøje minder om en stjernetåge med dens pink og lilla farver. Men hvad er en stjernetåge? En stjernetåge er en kæmpe sky af støv og gas i rummet, hvor nye stjerner begynder at dannes. Og det passer jo egentlig meget godt med Paris Saint Germain. Parc de Princes og PSG har haft et enormt antal af stjernespillere i klubben, men der er ingen større end den 21-årige franske superstjerne Kylian Mbappé, der er eksploderet på fodboldscenen som en Supernova. Men nok om trøjen. Der er jo et helt sæt at tale om. For at fuldende sættet, kommer der hertil shorts og sokker i sort med lyserød tekst.

Træningstøj og Lifestyle

Og lad os ikke glemme træningstøjet, som vil være tilgængeligt for både mænd, kvinder og børn. Det er et helt træningssæt med en træningstrøje og træningsbukser, og de kommer i farverne lysegrå, lyserød og sort. Du kan se dem i billederne i bunden. Desuden er vi også blevet forkælet med nogle produkter til vores hverdagsgarderobe. Lifestyle-kollektionen består af hættetrøjer, bukser, T-shirts og en jakke. Alt i alt en virkelig fantastisk samling og lancering for pariserne.

Tjek den fulde kollektion ud på billederne nedenfor.

Køb Paris Saint Germain x Jordan 4. sæt + kollektion til 2020/2021 lige her