Nike FootballX indendørs og streetskoene får Liquid Chrome designet

27.11.2015

Skrevet af Mathias

Fodbolden stopper aldrig! Vi stopper ikke bare fordi det sner lidt. Indendørssæsonen kører for fulde udblæsning og hvis du står og mangler et par kvalitets indendørssko, så har Nike dig dækket ind med deres FootballX line-up, som er blevet givet Liquid Chrome behandlingen. Det her er fodboldstøvle design af højeste kaliber.

Alle brandsene ved hvor vigtigt indendørs- og streetfodbold spillet er nutildags og det er også derfor du ser dem investere så meget tid på at lave dem bedre, både på den teknologiske front, så vel som den æstetiske. Nike FootballX kollektionen er det perfekte eksempel på det, fordi de er lavet med de helt samme kvaliteter som Nike atleternes fodboldstøvler, som vi ser dominere græsbanerne i verdens største ligaer.

Liquid Chrome Pack designet har allerede gjort sit indtog på fodboldbanerne verden over og fans af støvler med lidt vildere design har allerede kastet deres kærlighed over dem. Jeg må indrømme jeg bestemt også er med på den hype, fordi det nye look fungerer lige så godt på Nike FootballX skoene, som det gør på fodboldstøvlerne.

Det nye Nike Liquid Chrome look passer også helt vildt godt til FootballX konceptet, fordi på små områder er det den mere iøjnefaldende fodbold og de flotte finter der styrer. Liquid Chrome skoene matcher den stil og skal i den grad nok sørge for dine finter får den opmærksomhed de fortjener.

Skriv dig op her og vær blandt de allerførste til at få fingrene i de nye Nike FootballX indendørssko.

Jeg elsker skoene og jeg elsker de nye farvevarianter. Hvis jeg ser tilbage på året lidt tidligt, så kunne det her meget vel være min yndlings kollektion af Nike farvevarianter og jeg er meget glad for at se dem på FootballX skoene også. Står du og mangler et par indendørssko og kunne du se dig selv i dem her? Fortæl os det i kommentarfeltet herunder.