Unisport WebTV: Nike Most Wanted Part 3.

26.11.2015

Skrevet af Mathias

Det har været et eventyr for Pontus Almqvist og Christoffer Redenstrand, som har kæmpet hårdt for at nå det så langt her i Nike Most Wanted prøvelserne, men for at tage skridtet videre skal du have den drive og uknækkelige vilje til at fortsætte. De to unge svenskere har viljen i massevis og nu er det op til dem at vise det, når de er med til Global showcase, som finder sted på St. George’s Park d. 27 November.

Nike Most Wanted programmet giver unge spillere, som ellers ikke ville have fået chancen for at blive professionelle, muligheden for at vise deres talent og måske få en kontrakt i en klub. Pontus Almqvist og Christoffer Redenstrand er sådanne to spillere, som Nike har håndplukket fra ingenting og håber at kunne forvandle til professionelle atleter. En plads på Nike Academy vil tage deres fodbold til et helt andet niveau, med træning fra nogle af verdens bedste trænere og naturligvis spille I Nikes bedste støvler, som Nike Tech Craft Pack støvlerne

De to spillere har kæmpet benhårdt for at bevise, at de har hvad der skal til, og nu er der kun en sidste udfordring tilbage. Hvis de imponerer elite trænerne ved Nike Most Wanted Global showcase, så får de en plads på Nike Akademiet, hvor de vil modtage usammenlignelig træning og derigennem har den bedst mulige chance for at blive professionelle spillere.

På det berømte Nike Academy, får de som nævnt tidligere også adgang til Nikes allerbedste fodboldstøvler og deriblandt også den nuværende Nike Tech Craft Pack. De behagelige læderstøvler sørger for den perfekte blanding af moderne teknologi og den beskyttelse og komfort unge spillere behøver.

Nike Academy spillerne bruger Tech Craft Pack støvlerne, som lader dem blive den bedste version af dem selv.

Vi har fulgt de to talentfulde svenskere fra allerførste event og nu står de med en unik chance for at tage et kæmpe skridt i deres fodboldkarriere. Vi kommer til at være til stede for at se dem tage den sidste kamp, når de skal op imod de andre finalister fra hele verden om to dage.