En tur ned af Memory Lane - Nogle af historiens bedste Nike Tiempo fodboldstøvler

26.11.2015

Skrevet af Mathias

Siden Nike Tiempo kollektionen blev præsenteret i 1994, har støvlen udviklet sig utrolig meget over flere generationer. I forbindelse med lanceringseventet for den nye Legend 6 model, havde Nike et fantastisk line-up af historiske støvler fra kollektionen, som vi simpelthen blev nødt til at tage et tættere kig på. Tag med os ned af Memory lane her..

Nike kollektionen var modellen der annoncerede Nike til fodboldverdenen og var fundamentet for deres imponerende success. Det er uden tvivl en af verdens mest ikoniske fodboldstøvler og som det fantastiske line-up af støvler ved Nike Tiempo Legend 6 lanceringen beviser, så viser den ingen tegn på at stoppe.

Kontinuerlig innovation er virkelig også ‘the name of the game’ for Nike og Tiempo-timelinen viser perfekt hvor dedikerede de er til at rykke grænserne for fodboldstøvle-teknologi, selv på deres mest klassiske læder model. Støvlerne har ændret sig sindssygt meget fra Nike Tiempo Premier 1994, som blev brugt af Pablo Maldini, til Andrea Pirlos Air Legend støvle fra 2006 og endnu mere dramatisk er forskellen på dem og Jerome Boatengs nuværende Nike Tiempo Legend 6.

Der er så mange fantastiske støvler, at jeg næsten ikke håndtere det! Til det specielle event, hev Nike endda et par Tiempo støvler fra 1983 frem, som blev designet langt inden de begyndte at sælge fodboldstøvler. De står som testamente til hvor meget arbejde og forberedelse Nike gjorde inden de virkelig gik på fodboldstøvlemarkedet. Det er ingen tilfældighed at Tiempo kollektionen er så populær.

Hvis du vil have fingrene i den nyeste Nike Tiempo Legend 6 støvle, så finder du den lige her.

Hvis Nike sagde jeg havde frit valg på alle hylder og måtte vælge en hvilken som helst af dem, så havde jeg været i alvorlige problemer. Jeg ville i sidste ende nok ende med at vælge en af de rigtig gamle støvler, fordi jeg gerne lige ville teste hvordan de føles at spille i. Hvad med dig - havde du gjort det samme, eller er der en af limited edition modellerne der frister?