Product Management søger en Product Assistant (deltid)

27.04.2021

Skrevet af Martin

Unisport søger en Product Assistant til vores team i Albertslund. Vi leder efter en holdspiller, som vil være med til at tage Unisport til nye højder indenfor produkthåndtering, og som har lyst til at arbejde i Nordens største online fodboldshop!

Hvem er Unisport?

Siden 2012 har vi åbnet websites i Sverige, Norge, Holland, Finland, Frankrig, Tyskland, Østrig samt vores internationale site Unisportstore.com. Flere lande kommer til, og i foråret 2019 åbnede vi endnu en Flagship Store i hjertet af Paris. I takt med vores vokseværk er det alfa omega, at vores produkter er toptunede med 'best in class' produktbilleder.

Som Product Assistent er din fornemmeste opgave, at sørge for klargørelse af produkterne i vores fotostudie. Sammen med resten af teamet, vil du stå for bestilling, prioritering af rækkefølge, herunder dampning, returnering og ikke mindst behandling af disse i vores CMS-system.

Du vil blive en del af et ungt dynamisk team, hvor du får mulighed for at præge din egen dagligdag. Vi arbejder fokuseret, og ligesom landsholdet står vi sammen side om side, med en uformel omgangstone og en afslappet atmosfære.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå af:
- Klargøre og bestille produkter i vores fotostudie
- Scanne og sende produkter retur til lageret
- Behandle produkter i CMS i form af billedupload, produktbeskrivelser, priser etc.
- Kontakt til leverandører i forbindelse med samples og levering af produkter
- Holde orden i studiet, så det altid er overskueligt, selv i travle perioder
- Være livline til vores team på hovedkontoret, da du vil være direkte i kontakt med produkterne

Vi forventer, at du:
- Kan tage initiativ og være ansvarsbevidst
- Er udviklingsfokuseret
- Er fejlfri i skriftlig og mundtlig dansk
- Mundtligt og skriftligt kan formulere dig præcist på engelsk, da vores virksomhedssprog er internationalt
- Har erfaring med brug af computer

Den ledige stillinge er på cirka 15-20 timer ugentligt, men afhænger i høj grad af mængden af modtagne produkter i studiet. Du vil således kunne forvente færre timer i off season samt flere timer i peak perioderne omkring back to football og Black Friday.

Da stillingen er deltid, vil du nemt kunne kombinere det med studie eller andre aktiviteter. Sammen med Senior Photographer, Martin Dyg, vil I planlægge et skema over perioden, så mødetid og antal timer bliver aftalt forud.

Har du erfaring med e-handel, CMS eller Photoshop vil det være en fordel, men det er på ingen måde et krav. Det er ligeledes et plus, hvis du er fodboldinteresseret og finder det spændende at se produkter før de lanceres for resten af verden.

Ansøgning og andre oplysninger:
Lyder stillingen interessant, så send straks din motiverede ansøgning og cv til job@unisport.dk og mærk mailen 'Ansøgning - PM Assistent'

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at skrive det i din henvendelse, og Manager of Product Management, Sebastian Strøm Karstensen, vil kontakte dig.


Arbejdssted: Herstedvang 10, Albertslund 2620.

Tiltrædelse: Juni 2021.

Vi gennemgår løbende ansøgningerne og indkalder løbende til samtaler, så send gerne allerede din ansøgning i dag!