Forskelle og ligheder mellem adidas Ace15 og Predator Instinct

14.06.2015

Skrevet af Jonathan

Adidas indledte deres eget svar på en fodboldrevolution med introduktionen af X15, Ace15 og Messi15. Gennem denne uge har vi sat f50 og Messi 10.1 op mod deres naturlige afløser og nu er turen så kommet til Ace15. Siloen for kontrol. Og når man siger kontrol, er det umuligt ikke at sige Predator…

Siden 1994 har adidas brudt grænser med Predator. De skabte en ikonisk ambassadør for det kontrollerende element i fodbold. Men nu er det slut. Kontrol er ikke længere lig med Predator - nu er det lig med Ace!

En ny og bredere læst, en nykonstrureret 3-lags overdel, og en helt ny knopkonfiguration. Det er grundlæggende set, hvad Ace15 bringer til bordet i forhold til Predator Instinct. Et af de punkter, som gjorde Predator til sin helt egene var kontrolelementerne i overdelen og dem har adidas rent faktisk viderført i Ace. Nu er det bare i form at et control web, der samtidig er dækket med 3D knopper for at sikre den friktion, der er nødvendig for at kontrollere bolden.

Styr fodboldbanen med kontrol og Ace15. – kun 1.549,-

I gamle dage hed det Hybridtouch. Hos Ace15 hedder det Totalskin. Det er en 3-lags sammensætning af tyndt mikrofiber materiale, for at give den tætte kontakt mellem fod og bold, som playmakere sætter så stor pris på.

På Predator Instinct havde adidas udviklet en helt ny sål med navnet Control Frame. Den er de dog gået helt væk fra og skabt en helt ny revolutionerende FG/AG knopkonfiguration kaldet Total Control. Den bærer rundt på intet mindre end 36 knopper -10 koniske lidt større knopper samt 36 mindre knopper. Formålet her er stadig det samme som den gamle Control Frame, nemlig at sikre den fulde kontrol over bolden fra et 360 graders synspunkt.

Predator takker i år af efter imponerende 21 år i gamet. Ace15 er dog klar til at tage over og viderføre filosofien fra Predator. Det er en vild satsning, men vi tror på den. Hvad siger du?

ALT_TAG