Spar mindst 25% på alle produkter* under Black Friday

25.11.2021

Skrevet af Lasse

Det er Black Friday, og vi har allerede nedsat tusindvis af produkter op til 60%.

På vores Black Friday-side kan du nemt få et overblik over vores højeste besparelser og bedste tilbud. Som noget særligt for Black Friday giver vi dig chancen for at spare mindst 25% på alle produkter* med en rabatkode. Du indløser rabatkoden under 3. trin af checkout, kaldet "Bekræft". Foruden en oversigt over de bestilte produkter og leveringsoplysningerne finder man her et felt til gavekort: Når koden er indtastet, og man har klikket på "Indløs", bliver gavekortets/rabatten fratrukket. Rabatten trækkes fra vejledende salgspris:

Du kan bruge denne rabatkode:

  • lige så mange gange du vil i den gyldige periode.
  • på produkter, der ikke allerede er nedsat. Anvend koden for at få 25% rabat.
  • på produkter, der er nedsat med mindre end 25 %. Anvend koden for at booste den samlede rabat op til 25%.
  • BRUG KODEN: BLACK25

    Du kan ikke bruge rabatkoden på produkter, der allerede er nedsat med 25% eller mere. Dette vil ikke give yderligere besparelser.

    *Denne rabatkode er gældende fra vejledende pris fra et køb på minimum 600,- kr. Koden ophører, hvis der fortages en returnering, som reducerer prisen til mindre end 600,- kr. Gælder ikke på fragt/forsendelsestjenester, elektroniske produkter, gavekort, Teamsport ordre, Limited Edition, Unisport Partner produkter og Unisport produkter som er særligt ekskluderet fra alle rabatkoder. Gyldig kun ved bestilling online. Kan ikke bruges på tidligere ordre placeret på Unisport.dk. Kan ikke kombineres med andre rabatkoder. Koden er gældende indtil 28.11.2022 23:59.

    Hvordan indløser jeg et gavekort/rabatkode?