PUMA Speed of Light | PUMAs hurtigste støvler har fået en overhaling

16.11.2020

Skrevet af Sandra

Tidligere i år blev PUMA Ultra introduceret med helt nye teknologier og vanvittig fart. Nu, kun tre måneder efter, har den meget populære støvle allerede fået en opdatering. Det er både en opdatering af nogle af støvlens teknologier og udseende - vær klar på at blive blæst væk af denne nye colorway!

Den opdaterede PUMA Ultra 1.2 er ankommet og den er intet mindre end mindblowing! Speed of Light er lysår forud for sine konkurrenter. Direkte fra PUMAs testbane kommer denne nye udgave af den foretrukne støvle til fodboldens mest eksplosive kanter og angribere: Antoine Griezmann, Sergio Agüero, Eugénie Le Sommer og Nikita Parris. Man kan let sige, at fart er en del af PUMAs DNA og den er her for at blive.

Altid først. For evigt hurtigt. For altid forskellen mellem vindere og tabere, ære og nederlag, os og dem.

PUMA Ultra 1.2, den seneste evolution af verdens hurtigste støvle, er hvad vi kan kalde et "ansigtsløft" af Ultra 1.1. Hvis vi tager et kig på forskellen mellem den nye og den gamle PUMA fodboldstøvle, så er de ikke så forskellige. Dog er den lille ændring, som faktisk er blevet lavet på støvlen, beundringsværdig. Det er faktisk mest af alt kun den øverste del, der er blevet opdateret. Det der præcist er blevet opdateret på støvlen er nemlig MATRYXEVO materialet. Sammenlignet med Ultra 1.1 med et meteor lignende udseende fra spidsen af støvlen til hælen, har den nye Ultra 1.2 et mere overordnet grafisk udseende. Dette kan ses på de smukke billeder nedenfor.

Fortsættes nedenunder

For at lave det nye grafiske mønster i MATRYXEVO materialet, kunne PUMA ikke bare ændre det grafiske design. Maskinen som væver materialet skulle omprogrammeres fra bunden af, fordi støvlen er lavet i en højteknologisk og finjusteret en proces. Alt det arbejde, der er blevet lagt i Ultra 1.2, gør den kun endnu mere speciel. Som billederne viser ovenfor, er den nye colorway primært blå og PUMA logoet gult, hvilket kun får støvlen til at se endnu hurtigere ud end forrige støvler. Mønstret går fra fronten af støvlen og hele vejen til hælen, hvilket giver støvlen et udtryk af fart og lys. Sålen er helt blå, hvilket får den til at se ret sej ud! Alt i alt, nogle fede opdateringer på den hurtige Ultra - både teknologi- og farvemæssigt.

Hvad er bedre end en ny colorway med vilde updates? Altså, ifølge os - at kunne købe støvlerne før alle andre! Dette er faktisk en mulighed, fordi du er her hos Unisport.

Bliv til 'The Speed of Light' og køb den nye PUMA Ultra 1.2 hos Unisport i dag!