Når modsætninger mødes | adidas' Precision to Blur er her

10.11.2020

Skrevet af Claus

En af de mest almindelige talemåder indenfor kærlighed er, at 'modsætninger mødes'. Det betyder, at du er fascineret af folk der er forskellige fra dig selv. Den nye kollektion fra adidas er kaldet Precision to Blur. To ting som normalt heller ikke passer så godt sammen. Du ved; at være præcis og slørethed. Men i dette tilfælde - så mødes modsætninger.

Endelig! adidas lancerer en helt ny kollektion af støvler - inklusiv alle deres fire siloer. Vi var næsten ved at blive nervøse over, om adidas kun ville opdatere deres støvler i par, som vi så med Atmospheric og Glory Hunter. Og vi havde også en anden bekymring. Vi var bange for, vi aldrig ville se en ny farvevariant til topmodellen af X Ghosted. Men nu behøver vi ikke bekymre os længere! Precision to Blur indeholder nye colourways til enhver silo - inklusiv X Ghosted +. Og de ser alle fantastiske ud!

Ventetiden værd?

Vi starter med den nye X Ghosted Precision to Blur. Den er lavet i en neon grøn base med lilla striber og detaljer. Det er hvad vi kunne kalde en vild farvevariant, og den vil uden tvivl skulle sig ud på banerne, rundt om i verden. X Ghosted + vil naturligvis have Mirageskin overdelen, som er transparent, så du næsten kan se lige igennem den. En meget lækker detalje, som du ikke finder andre steder.

Ligesom vi så på Inflight, har X Ghosted + Precision to Blur en carbon sål med Carbitex Speedframe, som gør dig hurtigere end nogensinde. Gud, hvor har vi ventet længe for en ny colourway til X Ghosted +. Men vi må indrømme det - det har været ventetiden værd.

Hvis du har samme følelse og mener du SKAL have den nye X Ghosted +, så er du det rigtige sted. For vi er den eneste forhandler i Norden, hvor du kan købe X Ghosted +.

Vildeste colourway nogensinde

Videre til Nemeziz. Der er ikke underligt, at Lionel Messi foretrækker denne støvle. Jeg mener, se lige på den! Nemeziz Precision to Blur inkluderer en masse farver - lilla, orange og nogle multifarver. En støvle, som virkelig lever op til sløretheden. Ikke kun ser Nemeziz + Precision to Blur fantastisk ud - den har også den nye og opdaterede overdel, som forbedrer dit greb på bolden. Og det er grunden til, at den har den slørede multifarvede overdel.

Udover det forbedrede grip, har Nemeziz Precision to Blur også en snørebåndsløs overdel, baseret på det revolutionerende adidas Tension Tape, som tilbyder uovertruffent støtte og touch på bolden. Sålen indeholder Torsion System teknologien, som hjælper dig når du laver skarpe driblinger og vendinger. Denne Nemeziz er uden tvivl en af de vildeste farver vi har set i lang tid!

Fortsættes nedenfor.

En klassisk colourway med et twist

Nu vil vi fokusere på Copa. Copa Precision to Blur er lidt mere nede på jorden, end de to andre siloer vi har fokuseret på, indtil videre. Precision to Blur bringer farverne sort og orange til Copa’en. Støvlen er hovedsageligt sort, med det meste af sålen og overdelen i sort. Men tæt på åbningen begynder den at blive orange. En klassisk farvevariant med et twist, hvis vi skal sige det. Og vi kan lide den!

Copa 20+ Precision to Blur vil ligesom alle andre Copa 20+ være uden snørebånd og giver dig en barfodet følelse, når du kontrollerer bolden. Udover det, vil overdelen have Fusionskin teknologien, som reducerer vandabsorbering og giver hidtil uset komfort. Alt i al, en støvle som vil få dig til at føle dig meget komfortabel.

406 pigge oversvømmes

Sidst men ikke mindst, har vi støvlen med de 406 pigge. Du ved, hvad vi refererer til. Det er Predator, selvfølgelig! Predator har en sort overdel med hvide adidas striber, og vigtigst af alt - nogle fantastiske grønne detaljer. Sokken er grøn og det samme er sålen. Og så ligner det, at forenden af Predator bliver oversvømmet med en lys grøn farve. Noget af et look, til den dødeligste støvle i verden!

Selvom det ikke er let at se, indeholder Predator 20+ Precision to Blur stadig DEMONSKIN med de 406 pigge. Samtidig er den sok-lignende overdel, som er lavet af Primeknit og som giver et tæt fit, også at finde på den nye Predator. Hybrid knop konfigurationen til øget greb, fuld rotation og hurtig acceleration, er også at finde på den flotte Predator 20+ Precision to Blur.

Eksklusivitet

Precision to Blur er virkelig en af de mest fantastiske og dristige kollektioner fra vores venner hos adidas. Kun en kollektion så vild vil kunne forene præcision og slørethed. Vi elsker det! Hvis du også elsker det, så er du ret heldig, fordi vi er heldigvis i stand til at tilbyde dig disse støvler før alle andre, som en af de få forhandlere i hele verden. Er det ikke fedt?!

Så hvis du også elsker den, så klik her og udforsk de nye Precision to Blur og få støvlerne før alle andre!