Fra Messi10.1 til Messi15 - hvad er forskellene?

12.06.2015

Skrevet af Jonathan

Messi Touch, Messi Print, Messi Frame, Messi Gambetrack. Der er vist ingen tvivl om adidas’ ambition med den nye Messi15. I lang tid har Messi spillet i signaturstøvler, men modellen har som udgangspunkt været den samme som f50. Med Messi15 har adiads taget konsekvensen af Messis’ legendestatus og givet ham sin helt egen fodboldstøvle. Men hvordan skiller den sig egentlig ud? Bliv klogere her.

Messi er en unik fodboldspiller og selvfølgelig har han unikke behov, som fortjener at blive nusset og plejet om. Derfor er det også oplagt at adidas nu har valgt at dedikere en hel silo til legenden over alle legender. Fodboldstøvlerne er blevet udviklet i samarbejde med Messi selv og det er på baggrund af hans specifikationer at Messi15 er blevet til.

MessiTouch er den helt nye og meget blødere variant af Hybridtouch. Messi har altid været stor fan af læder og for at komme så tæt på denne følelse har adidas videreudviklet overdelen fra f50 netop for at møde Messi behov så godt som muligt.

Kan du leve op til standarden? Så find Messi15 lige her. – kun 1.549,-

En af de ting hos Messi15, som virkelig adskiller sig fra f50 er det store niveau af stabilitet, som er blevet tilføjet til fodboldstøvlen. Med alle de hurtige retnings- og fodskifte som Messi foretager i løbet af en kamp er det naturligt at foden kræver masser af stabilitet. Det har adidas tilføjet med Messi Frame og Messi Gambetrack, som er stabiliserende elementer i form af et skelet på inder- og yderside af overdelen og torsionsbarer i sålen.

Messi Print danner grundlaget for en helt ny knopkonfiguration udviklet ud fra Messis bevægelsesmønstre på banen. Kombinationen inkluderer en blanding af koniske og kantede knopper, samt en helt særlig knop i midten, som adidas altså har navndøbt Messi Print. Jaja, adidas har virkelig fået tilføjet masser af nyheder ind i den nyeste Messi15. Men hvilken en af de to er du mest til?

Messi 10.1 eller Messi15. Der er sket ting og sager siden den seneste Messi Pibe de Barr10. Vi har sat de to op mod hinanden for at blive klogere på udviklingen. Hvad er dit indtryk af forskellene?

ALT_TAG