Den er tilbage! | Den legendariske skorpion laver et comeback

02.11.2020

Skrevet af Lasse

Nu er det blevet tid til, at Nike tager os gennem historiebøgerne, da Phantom GT lancerer i en vild ny colourway ved navn Scorpion. Denne version af Phantom GT er tydeligt et skud ud til en ikonisk reklame fra Nike. En reklame, der indeholdte 24 af verdens bedste fodboldspillere, en hemmelig turnering i et bur og en skorpion, selvfølgelig. Lyder det ikke vildt? Lad os tjekke den ud.

'Secret Tournament'

Året var 2002 og den 17. udgave af Verdensmesterskaberne blev afholdt i Japan og Sydkorea. Da VM begyndte at nærme sig lancerede Nike en reklame, som gik hen og blev en af de mest legendariske reklamer - hvis ikke den mest legendariske reklame! Reklamen hed “Secret Tournament”, men var også kendt som “The Cage” og “Scorpion KO”. Den indeholdte 24 af de bedste fodboldspillere i verden, som var delt ud på otte hold af tre spillere. Vi taler spillere såsom Thierry Henry, Ronaldo, Paul Scholes, Francesco Totti, Patrick Vieira, Ronaldinho, Luís Figo og Roberto Carlos - og vi kunne blive ved og ved!

De otte hold i reklamen hed navne såsom “Triple Espresso”, “The Onetouchables” og “Os Tornados” og kæmpede som sagt i en 3-mod-3 knockout turnering - med kun én gældende regel: første mål vinder! Og de spillede indeni et stålbur. På et hangarskib. Med Eric Cantona som dommer. Og Elvis Presley syngende ud af højtalerne. Hvis du ikke synes, at det lyder voldsomt fedt, så er der muligvis noget galt med dig.

Det sølv-krome udseende

Udover at være en af de fedeste reklamer nogensinde med et ekstraordinært set-up, så introducerede reklamen også et skorpion-logo, som sidenhen er blevet mytisk. Dette skorpion-logo gør nu sit comeback på den store fodboldscene.

Nikes seneste innovation, i form af Phantom GT, lancerer i en helt ny colourway kaldet Scorpion. Det føromtalte skorpion-logo fra 2002 er blevet tilføjet ordene “Secret Tournament” and “Engineered for skills” og findes på ydersiden af støvlen, som var den brændemærket ind i støvlen. Et lille gult skorpion-logo er også at finde under støvlen på den flotte sorte sål. Udover logoet består overdelen mest af alt en virkelig flot sølv-krom farve med små sorte og gule detaljer, som kan ligne advarselsstriber. Alt i alt; en helt vild fed støvle!

Fortsættes nedenfor

'Secret Tournament' i 2020

Vi ville elske, hvis Nike lancerede en ny reklame, som var ligesom “Secret Tournament”-reklamen fra 2002. Og noget fortæller os, at noget måske er på vej. Nike har i hvert fald givet os en liste på otte hold og holdenes spillere. Denne gang snakker vi spillere såsom Mason Greenwood, Pernille Harder, Kai Havertz, Lucy Bronze, Lautaro Martinez, Grace Geyoro, Rodrygo, Sam Mewis og Eduardo Camavinga. Og de vil være at finde på hold såsom “The G-team”, “Precious Cargo” og “The Strikers Committee”.

Vi ved dog endnu ikke helt, hvad disse hold skal bruges til. Men hvis det bare bliver halvt så vildt, som reklamen fra 2002 - så har vi noget vildt i vente!

Phantom Scorpions teknologier og en ikonisk bold

Phantom GT Scorpion vil som de andre Phantom GT'er have en overdel med Generative Texture, som skal give dig et forøget greb og kontrol over bolden. Ydersålen er lavet af Nikes hyper-quick-system, der sikrer dig maksimal acceleration og trækkræft. Sidst men ikke mindst indeholder støvlen det elastiske Flyknit-materiale, som giver dig stabilitet og holder dig komfortabel. Opsummeret i tre ord: En fantastisk støvle!

Men Phantom GT Scorpion kommer ikke alene. Den medbringer sig den ikoniske sølv bold med skorpion-logoet på fra ‘Secret Tournament’.

Udforsk den fulde Scorpion kollektion lige her.