Støvler fra en anden verden? Atmospheric fra adidas er landet!

27.10.2020

Skrevet af William

De nyeste støvler fra adidas er ret spektakulære. Der er et nyt design til Nemeziz og et stilet look til Predator. Og de hylder den næste generation af store spillere!

Vi har set nogle stærke farvekollektioner fra adidas på det seneste! I sommer blev vi introduceret til Uniforia støvlerne, Dark Motion og senestInflight.

Vi starter med at tage et kig på Predator. Vi har set disse farver på en Predator før. Sort, hvid og guld. Men det virker altså altid! Og denne specifikke farvekombination fungerer virkelig godt. Overdelen er sort. Og de tre adidas-striber er lavet i hvid (næsten sølvfarvet. Og den store stjerne er guldsålen. Wow, den ser vild ud!

Teknologien er den samme på disse Predator. De har en Primeknit-overdel, en Sockfit-sok og det nu ikoniske Demonskin med de famøse pigge, der giver dig det bedste greb og ultimativ kontrol på bolden - og kontrol over kampen! Men som sagt, ingen store ændringer. Men skal man også ændre det, der fungerer godt?

Nemeziz  er den anden støvle i Atmospheric-kollektionen. Og den har fået en opdatering. Overdelen er lavet i et 50/50-design, der ser for sindssygt ud. På ydersiden og tåspidsen har vi en simpel guld/hvid farvekombination. Den modsatte side er lavet i sort og guld. adidas holder sig til samme tema som på Predator - og det virker.

 

Overdelen har fået en opdatering og fået silikone-elementer, der - udover at give en flot farveeffekt - giver mere greb på bolden. Torsion Tape-systemet sørger for, at støvlerne smyger sig om dine fødder og holder foden fast, når du skal have stabilitet under kamp og træning.

 

Som nævnt før, så hylder Atmospheric-støvlerne fremtidens stjerne i fodbold. Derfor kan du se spillere som Aaron Wan-Bissaka, Rhian Brewster, Maxence Caqueret, Matteo Guendouzi, Tanguy Kouassi, Alejandro Collado og Erin Cuthbert spille med dem. Og det kan du også.

    

Køb adidas Atmospheric hos Unisport NU