Nikes indendørsstjerner | Play Mode og co. er her

22.10.2020

Skrevet af Lasse

Sikke en dag?! Nike har lanceret deres nye Play Mode pack, som blandt andet indeholder en helt ny colourway til React Gato, Premier Sala og Lunargato. Og nu vi er i gang, vil vi også introducere dig til Nikes bedste indendørssko. Så læs videre, hvis du vil lære Nikes Play Mode pack og deres bedste indendørssko lidt bedre at kende.

Nike er måske mest af alt kendt for deres fodboldstøvler og lifestyle-produkter. Men Nike er også en kæmpe spiller indenfor indendørssko, hvor de virkelig mener det seriøst. Nike har på det seneste lagt mange kræfter i deres indendørssko, hvilket har resulteret i den innovative og banebrydende React Gato. Udover at innovere på deres sko, lancerer Nike også nye colourways et par gange om året til deres indendørssiloer For at opsummere: Nike mener det altså virkelig seriøst, når vi snakker om indendørssko.

I dag oplever vi det på egen hånd, da Nike lancerer en helt ny colourway til React Gato, Premier Sala, Lunargato og Tiempo ved navn Play Mode. En colourway, som bedst af alt kan beskrives som vild, energisk og sprudlende! Specielt de tre førstnævnte siloer er helt perfekte til indenførs brug. Derfor fokuserer vi på disse tre siloer nedenfor, hvor vi går i dybden med Nikes bedste indendørssko. Vi har også udvalgt to af de mest populære fodboldstøvler i indendørs versioner. Der er således masser at tage fat på - så lad os komme i gang og tænde op for vores Play Mode.

Nike React Gato

Vi starter ude med Nike seneste innovation, som så dagens lys i starter af dette år: React Gato. React Gato er muligvis den største innovation indenfor indendørssko nogensinde, da den er udstyret med en vanvittig sål, der har de såkaldte Niketouch pods på forfoden. Denne sko er lavet til specialisterne og teknikerne indenfor indendørsfodbold og futsal. Og så er den selvfølgelig en del af den flotte nye Play Mode colourway, som har gjort at React Gato nu findes i en flot mørkerød, sort og grå overdel med hvide og beige detaljer, såsom Nike-swoosh'et og sålernes pods. Simpelthen bare betagende!

Udforsk alle vores React Gatos lige her

Nike Premier II Sala

Premier II Sala er muligvis den mest populære indendørssko, da den er virkelig komfortabel og har et klassisk design. Det er en af de indendørssko, som du faktisk godt kan tillade dig at gå med til hverdag også. Premier II Sala har blandt andet en overdel af ruskind og mesh, der giver dig et fremragende touch og åndbarhed. Den er blevet lanceret i mange farvevariationer og den nye Play Mode pack giver Premier II Sala et mere moderne look end tidligere (specielt på sålen!). Hvis du er mere til det klassiske look, skal du helt klart tjekke vores udvalg af Premier II Sala ud nedenfor.

Udforsk vores udvalg af Premier II Sala her .

Fortsættes nedenfor

Nike Lunargato II

Lunargato II passer til alle. Lige fra amatøren, der spiller i de offentlige indendørshaller til de professionelle futsal spillere, der bærer skoen til de helt store kampe. Lunargato II er lavet af ultra smidigt og blødt skind, som giver dig en fantastisk pasform og på ydersiden finder du det dynamiske mesh-panel, der tillader din forfod at bevæge sig frit, sikrer åndbarhed og støtter din spillestil. Resultatet er en sko, der virkelig tilpasser sig dig og din fod. Lunargato II er den sidste støvle, der er en del af Play Mode. Og wow - denne kombination af bourdeaux, hvid, sort og små detaljer af neongul gør, at Lunargato II ser bedre end nogensinde!

Her finder du alle vores versioner af Lunargato II

Nike Mercurial Vapor 13 Pro IC

Nike har selvfølgelig også lavet en indendørsversion af deres populære Mercurial Vapor. Indendørsversionen er udstyret med en lækker overdel, der er lavet i ét stykke bestående af syntetisk materiale, hvilket gør støvlen fleksibel og sikrer et solidt lockdown. Under skoen finder du en specialdesignet gummisål, der forbedrer dit greb på bolden og yderligere har skoen en indersål, der er designet til at levere støddæmpning og hindre skred i støvlen. Mercurial Vapor er desværre ikke en del af Play Mode. Men i stedet er den en del af farveopdateringer til udendørsskoene, såsom Flash Crimson, Daybreak og Dream Speed 3, som er på billederne ovenfor. Det er ret fedt, hvis du gerne vil føle dig som Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappé eller Eden Hazard - selv når du spiller indenfor.

Klik her for at udforske vores udvalg af Vapor 13 Pro IC - du finder også Superfly-udgaven her

Nike Phantom GT Academy IC

Nikes seneste innovation indenfor fodboldstøvler findes også i en indendørsversion. Phantom GT IC har en overdel i syntetiske materialer med Generative Texture, som leverer ekstra greb og kontrol på bolden. Og hvis du ikke allerede har lagt mærke til det, så er Phantom GT IC den eneste sko udover React Gato, som er udstyret Niketouch pods under sålen. Ligesom Mercurial er Phantom GT desværre ikke en del af Play Mode, men den følger også farveopdateringerne hos fodboldstøvlerne. Lige nu kan du således få Phantom GT IC i en Daybreak (som på billederne ovenfor), Black x Chile Red og den flotte lanceringsudgave i sort og pink!

Udforsk alle farverne på Phantom GT IC-versioner lige her

Klik her for at udforske alle vores Nike indenførssko - inklusiv de ovenstående og mange flere!