Lørdag var der pokalfinale i Tyskland mellem VfB Stuttgart og Nürnberg med danske Jan Kristiansen på holdet. Han skulle senere vise sig at blive en afgørende spiller for kampen. Det blev en målfest som Jan Kristiansen fik lov at afgøre. Stuttgart kom dog bedst fra start da angrebsesset Cacau efter 20 minutter bragte favoritterne foran med 1-0. Selvsamme Cacau blev senere udvist for et slag i maven på en modstander. Nürnberg udlignede hurtigt og bragte sig også foran. Foran 2-1 og med en mand i overtal lå det lige til for Nürnberg. Men Stuttgart fik udlignet og den ordinære spilletid endte 2-2. Dermed skulle kampen i forlænget spilletid. Det blev Jan Kristiansens anledning til at slå sit navn fast i tysk fodbold. Han har ellers ikke haft det alt for nemt og er flere gange blevet linket til de største danske klubber. Men lørdag eftermiddag slog han til. Efter 110 minutter bankede han iført Adidas - Absolute Rød/Hvid bolden op i hjørnet uden chance for Timo Hildebrand i Stuttgart-målet. Et drømmemål af den tidligere Esbjergspiller som må kandidere til årets mål i Tyskland. Målet afgjorde oven i købet kampen og dermed blev Jan Kristiansen dagens helt store helt i Nürnberg. Køb dit eksemplar af Jan Kristiansens Adidas - Absolute Rød/Hvid her og spar helt op til 25%!