Det er tid til at ramme gulvene | Bliv klar til indendørssæsonen med de seneste sko fra adidas

14.10.2020

Skrevet af Claus

Det er den tid på året igen. Temperaturen falder mange steder og vi søger indenfor. Men hvad sker der når vi ikke kan spiller udendørs uden at fryse? Vi spiller bare fodbold indenfor i stedet.

Hos Unisport stræber vi altid efter at have de bedste og seneste produkter tilgængelige til dig, og dette inkluderer også indendørssko fra adidas. Vi har lavet en liste over de bedste, som du kan vælge i mellem, fra det tyske brand. Tag et kig på det her:

adidas X Ghosted .1 IN

De seneste støvler på markedet fra adidas - X Ghosted - er også tilgængelig i en indendørs version. Den har de samme teknologier som udendørs versionen, hvilket betyder et tæt fit og en let konstruktion for en bar fods følelse. Denne models overdel er lavet af Fluroskin, som er næsten gennemsigtigt og er en ekstra finesse. EVA sålen har desuden Lightstrike stødabsorbering.

Få X Ghosted IN lige her

adidas Predator 20+ IN Inflight

Indendørs udgaven af Predator 20+ er mere eller mindre det samme design som støvlerne. Den har samme overdel med Demonskin for at give dig et ekstraordinært grip på bolden, når du spiller på banerne. Sålen har ekstra afdæmpning for at give dig mere komfort. Det er tid til at kontrollere spillet!

Køb Predator 20+ IN nu

adidas Super Sala IC og Top Sala IC

Nu er det tid til, at de ægte spillere stepper op. Sala's er lavet til kendere - både Super Sala og Top Sala. Du finder ikke disse sko i andre versioner på udendørs banerne. De er lavet eksklusivt til indendørs brug. De friske farvevarianter skiller sig virkelig ud og overdelen er lavet af en blanding af læder, russkind og mesh, for at give mest muligt grip.

Få adidas Sala indendørssko her.

adidas Spezial

Denne sko er en af de største ikoner fra adidas. I Norden har adidas Spezial været en af de mest populære sko i årtier - og resten af verden er begyndt at forstå hvorfor, nu. Den er blevet den bedst sælgende indendørssko NOGENSINDE - i hele verden!

Det er en klassiker, som aldrig dør. Russkinds overdelen giver dig den bedste komfort og touch på bolden.

Hvis du vil have de bedste adidas indendørssko, så er Unisport stedet.

Få dine adidas indendørssko lige her