Weekendens støvlespots: Dani Alves spiller i mystisk Mercurial Vapor uden snørebånd

23.11.2015

Skrevet af Mathias

El Clasico, Man City - Liverpool og massere af andre vanvittige fodboldkampe. Vi tager et kig tilbage på alle de bedste støvlespots fra denne weekend og derudover også de bedste målmandshandsker i vores nyeste segment, som vi kommer til at køre med fra nu af. Læs med…

Dani Alves (Barcelona) - Nike Mercurial Vapor Custom

Not ikke den mest populære herre i Madrid disse dage, men det tror jeg nu ikke går ham synderligt meget på. I de sidste par kampe har han spillet i sine Nike Mercurial Vapor, hvor han har haft gang i noget ret underligt. Han har hevet snørebåndene ud af sine støvler og kun bundet den øverste del. Jeg kan ikke lige se hvorfor han ville gøre det, men hey, gør hvad du vil hr. Alves.

Christian Benteke (Liverpool) - Nike Tiempo Legend 6

Benteke kom på banen som indskifter for Liverpool, men på det tidspunkt var kampen allerede så godt som vundet. Han viste verden sine nye Tiempo Legend 6 støvler for første gang og brændte faktisk en rimelig oplagt chance, men den skylder vi ikke på støvlerne. Den nye Tiempo ser lige så god ud på banen, som den gør i hånden, så det må siges at være flot arbejde af Nike

Keisuke Honda (AC Milan) - Mizuno Wave Ignitus IV

Mizuno har for nyligt lanceret deres seneste generation af Wave Ignitus støvler, som Keisuke Honda har spillet i de sidste par kampe. Nu har han også en ny farvevariant og endnu en gang må man bare sige, at det Japanske mærke har gang i noget lidt specielt med deres støvler. Vi håber at se flere af deres støvler i vores støvlespots.

Kenedy (Chelsea) - adidas Messi15.1

Kenedy var en af de unge talenter, som Messi selv har udvalgt og peget på som fremtidige storspillere. Kenedy spiller derfor i Messis egen signaturstøvle og gjorde det også da han fik sin debut for Chelsea mod Norwich. Bliver spændende at se hvor langt han kan tage sit talent.

Lionel Messi (Barcelona) - adidas Messi15.1

Apropo Messi farvevarianter, så lancerede adidas den nyeste i sidste uge og vi glædede os til at se dem i aktion i El Clasico. Messi scorede ikke i dem, men det var der så heller ikke behov for, fordi Barcelona havde allerede flækket Real Madrid inden han kom på banen.

Gianluigi Buffon (Juventus) - Puma evoPOWER Pop-art & Gianluigi Donnarumma (AC Milan) - Puma evoPOWER Grip 1

Vores første omgang glove-spots bringer os til Italien. Historien, der var på alles læber i denne rundes Serie A, omhandlede det forestående møde imellem Juventus' legenden Gianluigi Buffon og hans mulige protegé i Milan-buret; Gianluigi Donnarumma. Imens Buffon havde en forholdsvis stille dag på kontoret, så måtte den blot 16-årige Donnarumma diske op med flere klasseredninger for at holde Milan inde i kampen, der alligevel endte med Juventus som sejrherrer.

Massere af mystiske spots, hvor specielt Dani Alves gav os lidt rynker i panden. Hvilke fordele kunne der overhoved være med at gøre det han har gang i? Måske er han bare misundelig på adidas spillerne, som får chancen for at spille i Laceless støvlen. Hvilket af ugens spots fangede dit blik mest denne spillerunde?