Vi fejrer 25 års fodboldkærlighed - hvordan føles det at være en del af det?

12.10.2020

Skrevet af William

Unisport fylder 25 i 2020. Og vi har set en masse ting ske og ændre sig gennem årene. Men vores kærlighed til fodbold er den samme. Se her, hvordan folk i Unisport har det med at være en del af #unisportlife.

Unisport startede i en lille lejlighed i København. 25 år senere har vi flere hjemmesider i Europa, mere end fem millioner på sociale medier og to butikker - i Paris og København.

Hvis du ikke vidste det, så kan du læse historien om Unisport her.

For at fejre vores 25 års-jubilæum, har vi bedt nogle medarbejdere om at dele øjeblikke fra deres tid i Unisport. Vi starter med et velkendt ansigt for de fleste, Jay Mike. Vores WebTV-vært, der har været en del af Unisport i 12 år. Hvordan blev han en del af det?

Jay Mike

- Jeg startede med at anmelde fodboldstøvler og blev ansat på fuldtid i 2011. Første gang, jeg hørte om Unisport, var omkring 2000, hvor jeg besøgte butikken i København flere mange - fordi jeg gerne ville tale om fodboldstøvler med de ansatte. Jeg var en god kunde og et af mine bedste køb var Vapor III R9 (den gule og grønne) i 2006. Det er et dejligt minde for mig!

Før vi hører mere fra Jay Mike, så lad os høre fra to andre kollegaer, Sebastian og Marcos.

Sebastian Karstensen

- Jeg startede min rejse i Unisport i december 2017. Min nuværende stilling er Manager of Product Management, hvor jeg har ansvar for lanceringer af vores produkter og sikrer, at tingene kører, som de skal. Med over 12.000 nye, unikke produkter om året gælder det om at have fuld fokus og holde tungen lige i munden.

Marcos Lemus

- Jeg er Head of Graphics, Photography, WebTV og Social Media hos Unisport. Jeg har været en del af Unisport i 11 år. Første gang, jeg hørte om Unisport var i fodboldverden, som de har været en del af 1995. Det første produkt, jeg købte, var et par Nike Total 90-støvler. Da vi skulle lave noget grafisk kommunikation for dem, så blev jeg bare forelsket i dem.

Fortsætter under billederne

Så hvordan er det at arbejde i Unisport? Lad os høre det fra drengene:

- Unisport er fyldt med kreative unge mænd og kvinder. Det er fantastisk, at der ikke er langt fra idé til aktion. Og tonen er ikke særlig formel, så vi kan lave sjov med hinanden. Og det er nok også derfor, at folk arbejder så hårdt. Vi kan lide at være en del af det, siger Sebastian.

.

Jay Mike mener, at alle er passionerede omkring fodbold. - Og de vil hjælpe fodboldspillere med at vælge det bedste udstyr. Gennem årene er Unisport blevet mere end en butik. Vi har centrum for fodbold og kan give folk de bedste råd.

- Unisport vil være storebror for alle unge spillere. Vi er en stærkt holdkammerat for alle - både på og udenfor banen, siger Marcos og fortæller, hvorfor Unisport er anderledes fra andre fodbold-butikker:

- Alle er en ekspert på deres område. Når du ringer til os, så taler du med passioneret medarbejder. Og vores folk i butikkerne er eksperter på produkterne. Vores WebTV- og Sociale Media-folk er proppet med fodbold-guruer. Det er ikke kun et arbejde.

Vi har også bedt gutterne om at dele et specielt øjeblik fra deres tid i Unisport. Lad os høre fra Jay Mike først:

- Jeg glemmer aldrig den dag i 2019, hvor jeg sidder sammen med Cristiano Ronaldo. Vi giver hinanden knuckles og jeg ender med at sidde og grine med en af de bedste spillere i fodboldhistorien. Det var surrealistisk og en sindssyg oplevelse.

Marcos husker, da han havde sit 10 års-jubilæum hos Unisport sidste: - Vores CEO havde indkaldt mig til møde mens alle havde samlet sig uden for lokalet. Og da jeg kom ud, så overraskede de mig. Det var meget rørende. Jeg er stor fan af Real Madrid og jeg fik to billetter til El Clasico, så jeg kunne tage min far med. Real Madrid vandt 2-0 over Barcelona. Og jeg var på tribunen med min far, der aldrig troede, han skulle opleve et El Clasico. Det var en følelsesladet dag for både mig og ham - og jeg vil altid værdsætte, at Unisport gav mig muligheden.

-Jeg husker lanceringen af Nigerias VM-trøje i 2018 som noget meget specielt. Det blæste os bagover. Den blev udsolgt med det samme og efterspørgslen var vanvittig! Der var en kæmpe hype, som ikke ville stoppe og de danske nyhedsmedier fortalte om historien. Det var ret specielt at være en del af, fortæller Sebastian.

Unisport er et sted fuld af kærlighed til og passion for fodbold. Men vi ville ikke være her, hvis det ikke var alle dem, der læser vores nyheder, liker vores sociale medier og ser vores videoer. Så vi vil slutte med at sige TAK! Vi ser frem til 25 år til med #unisportlife sammen med dig!

Husk at følge os på vores sociale medier og få de seneste nyheder, de bedste guides og se det nyeste fodboldudstyr. Find os her:

YouTube

Instagram

Facebook

TikTok

Twitter