Nike er klar med Liquid Chrome Pack - Måske årets vildeste farvevarianter!

23.11.2015

Skrevet af Mathias

Der har været meget hype omkring den helt nye Tiempo Legend 6, som kom ud i sidste uge. Den viser sig nu at have været startskudet på en helt ny kollektion fra Nike. Liquid Chrome Pack er navnet og det skinnende design er det vi kan se frem til at se lyse banerne op i de næste par måneder. Kom med her, hvor vi ser nærmere på de nye modeller i Liquid Chrome Pack.

Efter en lidt mærkelig farvekombination på Tech Craft Pack II er Nike tilbage med en sikker vinder. Liquid Chrome Pack har et helt vanvittigt design, som er inspireret af det skinnende element krom giver. Specielt Mercurial Superfly og Magista Obra synes jeg har fået et design der passer til de innovative støvler perfekt. Hypervenom har et lidt anderledes design med sin bronzefarvede look, men kender du kemi, så ved du at mange bronze objekter faktisk har lidt krom i sig, så de får lidt mere glans. Liquid Chrome Pack er derfor lavet til spillere, som ønsker at skinne på banen, noget man bestemt gør i disse farvevarianter.

På den tekniske side er 3 af støvlerne uændret og er stadig lavet med Flyknit, eller NikeSkin overdele, så vel som den populære Dynamic Fit Collar. Tiempo støvlen er som fortalt gået ind i en helt ny generation og ser derfor meget anderledes ud i forhold til den de fleste af os kender. Du kan læse meget mere om den nye konstruktion her.

Jeg må nok erklære at jeg var lidt skuffet over Tech Craft Pack designet og er rigtig glad for Nike er tilbage med den slags modige og stillede designs vi kender dem for. Jeg ved en ting eller to om hvad der gør fodboldstøvler populære og jeg kunne godt forestille mig, at Liquid Chrome bliver en af årets mest eftertragtede kollektioner. Jeg har talt lidt med nogle af de andre Nike fans på kontoret og specielt Marius fra vores marketingsafdeling var oppe at køre over de nye støvler:

"Jeg forstår ikke helt det nye Tiempo Legend 6 design i forhold til kollektionen, selv om jeg er stor fan af det klassiske look. Min vinder er, som oftest egentlig, Mercurial Superfly og Vapor. Nike har endnu en gang sørget for et stærkt look til Mercurial-siloen og specielt Vapor er helt sindssyg! Glæder mig til at se Zlatan og Douglas Costa ydmyge folk i de nye støvler."

Registrer dig her og få besked om den nye Liquid Chrome Pack, når den kan købes d. 1 December.

Nike er tilbage på toppen med Liquid Chrome Pack og vi i Unisport HQ elsker den! Af de 4 modeller er Mercurial og Tiempo mine favoritter, men må nok sige at Mercurial er vinderen i og med looket passer bedre til kollektionens koncept. Hvad synes du om Liquid Chrome Pack - er det nogen du har tænkt dig at skaffe?

ALT_TAG