Brøndbys nye hjemmebanetrøje er her | Nyt look fra Vestegnen

25.09.2020

Skrevet af William

Vi har set trøjen i aktion på banen. Og nu har du mulighed for at bære den selv. Den nye Brøndby-trøje er landet hos Unisport.

Den nye Superliga-sæson er blevet skudt i gang. Og vi har faktisk allerede set Brøndby IF spille i deres nye trøje. De lavede et fantastisk comeback i deres 3-2 sejr over FC Nordsjælland, hvorefter de gjorde det samme og sikrede sig en Derby-sejr over F.C. København i sidste runde. Så den nye trøje har gjort det godt indtil videre for de blågule fra Vestegnen.

Den nye trøje kommer med nye, men stadig klassiske farver for de fleste Brøndby-fans. Den varme, gule farve og blå frontpanel, hals- og ærmekant hylder klubbens traditionelle trøjer og er inspireret af 1980’erne. Så den er næsten retro.

På indersiden af nakken ser vi teksten “Yellow Blue Army”. Dette symboliserer, at spillerne altid har deres fans bag sig.

Selvom trøjen er i retrodesign, så har den moderne detaljer. Bl.a. er Brøndby-logoet lavet med en 3D-effekt, så logoet ser mere levende ud.

Trøjen er lavet af hummel og kommer med deres Bee Cool-teknlogi, der holder dig afkølet og komfortabel, når du spiller med trøjen. Du kan se alle detaljerne i billederne nedenfor.

Køb den nye Brøndby-trøje hos Unisport her.