Nike Tiempo 6 lanceringsevent med Jerome Boateng

16.12.2015

Skrevet af Mathias

I onsdags inviterede Nike os til deres fantastiske lanceringsevent i München for den nyeste generation af deres mest ikoniske støvle, Tiempo Legend 6. Få et kig på hvordan det gik ned, da vi hængte ud med Bayern München superstjernen og en af de sejeste personer nogensinde, Jerome Boateng. Chefdesignerne for den nye støvle var også til stede og gav et unikt indblik i designprocessen bag deres nyeste innovation. Enhver fodboldstøvle entusiasts drøm!

München er et af Europas mest stilede og creative storbyer, hvilket gjorde det til det ideelle sted for Nike at lancere den nye Tiempo Legend 6, som er indbegrebet af lige netop de kvaliteter. Den nyeste innovation er det seneste eksempel på Nike design-holdets næsten ubegrænsede evner, hvor de har fuldstændig ændret den måde vi ser læderstøvler på.

Præsentationen af de nye detaljer blev gjort af chefdesignerne, Max Blau og Nathan van Hook. De to delte tankerne bag det helt nye design og støvleskelletet, samt vigtigheden af input fra atleter som Jerome Boateng på Nike Tiempo Legend 6.

Selvom eventområdet var utrolig imponerende, så kunne det ikke holde på fodboldstøvle entusiasterne længere, fordi alle ville ud og prøve de nye støvler i aktion. Joltter var selvfølgelig forrest i køen af folk og fik blæret sig med sine tricks og givet dem en kamp på banen.

Hvis du vil have fingrene i de nye Nike Tiempo Legend 6 fodboldstøvler, så finder du den her.

Nike Football lanceringsevents er altid helt sindssyge, men det her var lige lidt udover det sædvanlige! Er du faldet for de nye støvler endnu? Fordi det er jeg i hvert fald...

ALT_TAG