Unisport boot spots - August 2020

03.09.2020

Skrevet af William

Vi så en masse vilde støvler blive lanceret i august. Så vi synes det er på tide, at vi kigger på, hvordan de så ud på banen i den seneste måned.

Kevin De Bruyne (Manchester City - Real Madrid 7/8) - Nike Phantom GT

Nike lancerede Phantom GT i starten af august med Kevin De Bruyne som en af frontfigurerne. Støvlerne er lavet til spillere med særlige evner. Og De Bruyne fik virkelig vist sine evner og kvaliteter mod Real Madrid.

Lionel Messi (Barcelona - Napoli (8/8) - adidas Nemeziz Messi The Journey

Den argentinske troldmand fik endnu et par signaturstøvler fra adidas, da The Journey lancerede. Et par støvler, der hylder Messis rejse fra barndom til at blive en af de bedste spillere nogensinde. Og selvfølgelig scorede han med disse på fødderne!

Serge Gnabry (Bayern München - Chelsea 8/8) - adidas X Ghosted

Endnu en fed lancering fra adidas - en helt ny støvle. Den nyeste X. Og det var noget af en succes for Gnabry at have disse på, da Bayern vandt kampen. Og Champions League et par uger efter.

Eric Maxim Choupo-Moting (Atalanta - PSG 12/8) - PUMA Ultra

En helt ny silo fra PUMA kom til live i august - Ultra. Og den handler om fart. Den vilde, orange farve kunne ses på fødderne af Choupo-Moting, der scorede sejrsmålet for PSG mod Atalanta i de sidste minutter af kampen.

Neymar Jr. (Atalanta - PSG 12/8) - Nike Mercurial Vapor Jogo Prismático

Endnu et boot spot fra denne kamp. Der var fokus på Neymar, der havde signaturstøvler på for første gang, selvom de lancerede i foråret. Siden franske liga blev lukket ned, har vi ikke haft mulighed for at se disse skønheder på banen før nu. Og de gav held til at PSG vandt kampen.

Kylian Mbappé (PSG - Bayern München 23/8) - Nike Mercurial Superfly Mbappé Rosa

Vi slutter august 2020 af her. Og sikke en afslutning. Den anden signaturstøvler til en af verdens bedste spillere - Mbappé. Støvlerne kommer med en reference til de klassiske Vapor 4, der var den første lyserøde støvle fra Nike. Selvom PSG tabte finalen, så stak Mbappé virkelig ud og viste, hvordan man bærer en vild støvle!