Måske årets fedeste udebanetrøje | Liverpool x Nike lancerer den nye udebanetrøje forud for 20/21-sæsonen

17.08.2020

Skrevet af Lasse

Med et dragende og moderne design er den nye Liverpool udebanetrøje til 20/21-sæsonen en stor kandidat til årets fedest udebanetrøje! Denne gang er inspirationen kommet fra tagene i byen og så kan der endda tegnes en linje helt tilbage til en historisk skotsk manager i Liverpool-arven. Læs videre, hvis du vil vide, hvordan det kan lade sig gøre!

Liverpools nye udebanetrøje gør en helt mundlam. Og det samme gor Liverpools spil på banen i disse år. Liverpool har fundet sit sande jeg efter mange år med skuffende resultater - men nu er de måske bedre end nogensinde. Og deres nye udebanetrøje er måske også deres fedeste nogensinde!

Det grafiske design og mønsteret på udebanetrøjen er inspireret af 'the Shankly Gates' - de legendariske porte der vogter udenfor Liverpools stadon på Anfield Road. Shankly Gates blev i sin tid rejst den 26. august i 1982 for at ære deres legendariske skotske manager Bill Shankly. Da de havde Shankly som manager gik Liverpool fra at ligge i den næstbedste division til at vinde 3 mesterskaber, 2 FA Cup og 1 UEFA Cup. Og rygterne går på at han blev hyret på grund af sin entusiasme og engagement. Lyder det egentlig ikke lidt som en tysk manager? Det synes vi!

Udover det grafiske, så har trøjen også en helt unik farve. En slags tyrkis, nærmest blågrøn, farve, der er inspireret af statuerne ved navn Liverbirds, som står på toppen af 'the Liver Building' i Liverpool og som kigger ud over byen. Lige så er logoet jo inspireret af disse Liverbirds. Nu vi er inde på logoet, så er det farvet i sort - og det samme gælder de andre logoer på trøjen, såsom tallene 96 i nakken, og enden af ærmerne. Kraven er også sort, men sammenlignet med hjemmebanetrøjen, så har udebanetrøjen ikke en v-krave, men i stedet en rund krave.

Den imponerende Liverpool udebanetrøje til 20/21-sæsonen er tilgængelig hos Unisport NU - klik her for at købe den!