Den letteste speedstøvle på markedet | Byd velkommen til PUMA Ultra

12.08.2020

Skrevet af William

Har du nogensinde tænkt over, hvordan det ville føles, hvis du havde en støvle, der var så let, at du ikke kunne mærke den? Nu er det ikke kun en drøm - det er virkelighed. Med deres nye Chasing Adrenaline, introducerer PUMA os for en helt nye støvle; PUMA Ultra. En støvle, der kun vejer 160 gram! Vi ved ikke, hvor vi skal starte?!

Okay, lad os sætte nogle ord på, hvad vi kigger på her. Det er ikke kun en ny støvle - det er en ny speedstøvle. Og det er den letteste på markedet. Vi bliver nødt til at indrømme det - vi er vilde med den. Lad os tjekke den ud!

PUMA Ultra er lavet af det tynde Matryx Evo-materiale, der består af aramid-fibre og karbon-tråde. Tilsammen giver de dig støtte og sikre struktur i støvlen. Udover det, så har støvlen en vævet sok, der giver dig en glidende overgang, når du skal have støvlen på.

Sålen er lavet af Peba, der giver fleksibilitet i den forreste del af støvlen, samt stabilitet på midten. Knopperne er lange og giver dig et godt greb i banen, når du skal drible væk fra dine modstandere.

Det handler om at være let og hurtig i moderne fodbold. Og du ved, at fart giver dig adrenaline. Med den vilde, orange farve, er vi sikre på, at du nok skal få pulsen op.

Fortsætter under billederne

Den nye Ultra vil blive brugt at Antoine Griezmann og andre prominente PUMA-spillere. Så hold øje og se, om du kan finde flere spillere før os, der kommer til at bære støvlerne.

Er du også oppe at køre over de 160 gram lette PUMA Ultra? Så er du kommet til det rette sted, da vi har gang i et forsalg hos Unisport - og du kan få støvlerne før alle andre hos os!

Køb PUMA Chasing Adrenaline lige her