Onsdag aften blev årets største og vigtigste kamp i europæisk fodbold spillet. Finalen i årets Champions League. Opgøret var en gentagelse af finalen fra 2005 i Istanbul mellem Liverpool og AC Milan. Sidste gang ”snød” Liverpool Milan for trofæet ved at indhente italienernes 3-0 føring og vinde i straffespark. En historisk finale som aldrig vil blive glemt. Denne gang blev finalen spillet i Athen i Grækenland. Der var lagt op til revanche fra Milans side som siden nederlaget i 2005 har hungret efter netop dette trofæ. Som det så ofte er med denne slags store finaler, blev det ikke den helt store spillemæssige oplevelse. Første halvleg forløb stort set uden chancer, men i sidste minut blev kampen for alvor åbnet. Et frispark til Milan lige udenfor feltet var hvad der skulle til. Pirlo iført Nike- Air Legend sparkede mod fjerneste hjørne, men på vej mod mål strejfede bolden målræv nr. 1 – Filippo Inzaghi – og snød dermed Reina i Liverpool-målet. Dermed kunne spillerne gå til pause med en 1-0 føring til Milaneserne. Der var derfor lagt op til en stort Liverpool-pres i anden halvleg. Men spillerne fra Beatles-byen fik aldrig lagt det afgørende pres og derfor kunne Milan forsvare sig rimelig sikkert indtil de små 10 minutter før tid afgjorde kampen. Igen var Inzaghi på pletten. Kaka spillede med en smart aflevering Inzaghi helt fri med Reina og her svigter Inzaghi ikke. Iført sin Diadora-støvle afdriblede han elegant Reina og kunne uden besvære trille bolden i mål til 2-0. Inzaghi spillet i Diadora Brasil Champion. Støvlen vil du kunne bestille her på Unisport.dk i løbet af juli måned. Nu havde Liverpool for alvor travlt og de fik da også sat en reducering i mål. Et hjørnespark havnede til sidst i hovedet på Kuyt, som iført Adidas – Absolute Sort/Rød kunne heade bolden i mål til 1-2. Men nærmere kom Liverpool ikke og dermed kan Milan nu kalde sig europæiske mestre indtil næste års Champions League finale.