Unisport WebTV: PWG instruerer i nyt trick: Crossover

09.06.2015

Skrevet af Jonathan

Sidst vi efterlod PWG blev der lavet masser af pandekager. Altså den freestyle tricket. Nu træder vi så et trin op af sværhedsgradsstigen. PWG har til dette 4. afsnit i hans tutorial serie besluttet sig for at lære os “Crossover”. Svært. Men er det for svært for dig at lære? Lyt til hans vejledning og test dig selv af.

Når man først ser tricket “Crossover” blive lavet, er det naturligt at tænke at man aldrig kommer til at lære det. Men tænk sådan her - hvis du har kunnet lære de tre første tricks, så er du også kvalificeret til at lære det her trick. Og vi har sagt det før, men hvis JayMike kan, så kan du altså også!

Med de her vejledende ord fra PWG, er vi i hvert fald sikre på at du nok skal lære det. Og husk - hvis du deler det med os på Instagram under hashtagget #unisportlife, så kan det være at vi deler videoen til vores næste tutorial. Så hvad venter du på?

Hvis du har forslag til, hvilke tricks vi skal lære dig er vi meget interesserede i at høre dem. Så del dem endelig med os, så kan det være at PWG tager det med sig til den næste tutorial.