Fejrer 50 år med PSG | Hjemme- og udebanetrøjer til 2020/21

27.07.2020

Skrevet af Claus

De nye hjemme- og udebanetrøjer til Paris Saint Germain med en kæmpe retro vibe, som vi simpelthen ikke kan få nok af. Tjek de nye trøjer ud her!

2020 markerer 50 års jubilæet for Paris Saint Germain. Klubben blev stiftet i august 1970. Gennem de 50 år er de blevet den mest succesfulde klub i Frankrig med over 40 vundne titler - inklusiv 9 liga titler.

De nye trøjer, både hjemmebane og udebane, er en reference til den rige historie klubben har. Designet er inspireret af trøjerne som blev introduceret i 1973 af den daværende præsident og mode designer Daniel Hechter. Trøjerne indeholder det ikoniske look vi alle kender; en rød vertikal stribe, med en hvide kant og placeret på en mørke blå base.

Det samme look kan ses på den nye PSG hjemmebanetrøje, som også har nogle flotte detaljer med en v-hals i et diskret design sammen med ærmekanterne, som har en tynd hvid linje. En ægte retro skønhed.

PSG udebanetrøjen er lavet med samme inspiration. Den indeholder også den store røde, vertikale stribe. Denne har dog en blå kant - alt sammen placeret på en hvid base. Trøjen har en blå krave med knapper til at give et mere klassisk og mode rigtigt look. De er fra Paris, så hvad ville man ellers forvente?

Du kan tage et nærmere kig på trøjerne på billederne nedenfor.

Vis din støtte til PSG og få de nye trøjer hos Unisport!