Alternativet til HypervenomX Proximo: HypervenomX Finale

09.06.2015

Skrevet af Jonathan

Nike FootballX fik i sidste uge et nyt medlem i form af HypervenomX. Vi havde fokus på Proximo ved lanceringen, men det var slet ikke det eneste HypervenomX bragte med sig. Det er nemlig ikke alle der er faldet pladask for Nikes Dynamic Fit Collar og til det segment har Nike udviklet Finale.

Historien om Nikes Finale starter jeg jo rent faktisk før FootballX kom til i år. Det var nemlig siloen der var med til at grundlægge hele Nikes udvalg af indendørs/street sko. Finale har siden udviklet i forskellige retninger og i dag findes skoen i to forskellige udgaver: En MercurialX Finale og nu også en HypervenomX Finale.

Du kan finde den nye HypervenomX Finale lige her- kun 599,-

HypervenomX Finale er grundlæggende set udviklet på samme grundlag som HypevenomX Proximo, dog med en række justeringer. For hvor Proximo er udviklet med samme nykonstruerede NikeSkin, som på Phantom II, så bærer Finale på den konstruktion vi kender fra første generation af Hypervenom. Overdelen, sammen med fraværet af Dynamic Fit Collar er de to største forskelle mellem Proximo og Finale.

Ligheder er der selvfølgelig også. Nike har også benyttet sig af deres Flywire teknologi i Finale, ligesom den lave sål, med en Phylon mellemsål også er den samme på både Proximo og Finale. I bund er grund er Finale et genialt alternativ til dig, som ikke føler et behov for at spille med Dynamic Fit Collar. Og nå ja, så kommer Finale selvfølgelig også både i en IC og TF version.

Er du til Hypervenom og elsker du en god omgang streetbold? Så er den nye HypervenomX silo helt sikkert noget for dig. Spørgsmålet er så lige om du er til Proximo eller Finale. Valget er dit. Hvad bliver det?