Emojis på fodboldstøvler | Her er hvad du har ventet på

18.09.2020

Skrevet af Claus

Et billede siger mere end tusind ord - det er formentlig derfor mere end 6 milliarder emojis bliver sendt på verdensplan hver eneste dag. Hos Unisport har vi derfor valgt at give dig mulighed for at udtrykke dine følelser på dine fodboldstøvler med din favorit emoji. Du kan bestille dine støvler med dit navn og emoji/flag og få den fulde #unisportlife oplevelse.

Vi er ofte blevet spurgt om det er muligt, at modtage nogle nyligt bestilte støvler med en emoji i stedet for et flag. Desværre har det ikke været muligt at opfylde disse anmodninger - indtil nu! Takket være vores partnere er vi nu i stand til at opfylde jeres ønsker. Tjek billederne ud nedenfor og lad os vide hvad du tænker!

Fortsættes nedenfor.

Med en emoji på din fodboldstøvler kan du nemt udtrykke din personlighed og dine følelser. Lad dine modstandere vide, hvem de er oppe imod eller udtryk dine følelser til dem du holder af. Det er nu muligt, takket være vores nye emoji-sektion.

For at se dem alle og modtage dine støvler med en emoji, så kan du ganske simpelt finde det par støvler du ønsker og vælge din størrelse. På næste side vil du blive adspurgt om, hvordan du vil personalisere dine støvler og du vil se vores fulde udvalg af emojis! Vælg en emoji fra drop-down menuen og bekræft. Når din ordre er placeret kan du blot læne dig tilbage og lade os gøre resten!

Så hvad venter du på? Få dit nye par fodboldstøvler fra Unisport og modtag dem med din favorit emoji.