adidas Locality | Endnu en farverig kollektion

22.06.2020

Skrevet af Milan

Den nye Locality-kollektion fejrer slutfasen af en hidtil uset 2019/20-sæson og hylder kunsten af fodboldens designsprog, hvilket vil skabe et umiskendeligt overraskelsesøjeblik på banerne, når verden ser med.

Med fodboldbanen som deres lærred, lancerer adidas en ny kollektion, hvor spillere kan udtrykke deres kreativitet med en pulserende farvepalet inspireret af penselstrøgene fra den foregående Uniforia-kollektion. Men i stedet for at være helt hvide og omfatte det såkaldte penselstrøg-design, er støvlerne denne gang ensfarvede, så du virkelig skiller dig ud på banen. Fodbold er tilbage, så hvorfor ikke fejre den med endnu en lancering, så tag lige et øjeblik og nyd de farverige mesterværker forneden, før vi ser på detaljerne.

Fortsættes nedenfor

Den nye kollektion fra adi indeholder Predator, X og Copa-siloerne, og som nævnt i begyndelsen har hver støvle en unik farve associeret- og inspireret af Uniforia, hvilket giver dem en betydelig synlighed på banen. Men lad os kigge på dem støvle for støvle, som vi jo altid gør.

Hvis vi lægger ud med Predator-støvlerne, er de helt røde og har nogle af de samme 'pang'-farver, der ligeledes ses på Uniforia-udgaven.

X'en på den anden side er helt pink, og adidas har virkelig valgt en dristig farve til denne, mens de tre striber er udfærdiget i de nogenlunde samme pink-agtige farver.

Sidst men ikke mindst har Copa'en de altid populære- og fantastiske neongrønne farver, som herved runder kollektionen af med helt igennem betagende- og spektakulære farvevarianter.

Teknologierne forbliver de samme som på tidligere versioner alle tre adidas-silhuetter.

Locality-kollektionen inspirerer fodboldskabere til kreativitet, som leder efter unikke resultater og bringer magien med det menneskelige 'touch' til spillet.

Og nå ja, nævnte vi, at leveringen stadig er ligeså hurtig som støvlerne selv, og at du kan få GRATIS PRINT på dine nye pedaler? Nu ved du det i hvert fald.


Skil dig ud med ekstrem visibilitet - shop den nye, iøjnefaldende Locality-kollektion hos Unisport