Ny trøje til Bayern München | Et klassisk look fra adidas

10.06.2020

Skrevet af William

Bayern får et nyt, clean outfit til 2020/21-sæsonen. Få det første kig på den nye trøje her!

Hver gang en ny Bundesliga-sæson står for døren, så er Bayern München favoritterne til at vinde titlen. Og til 2020/21 sæsonen er Bayern allerede en favorit, når det kommer til trøjedesign.

Den nye trøje til Die Rekordmeister har en klassisk rød base. Vi ser en tynd, hvid linje på ribkanten af ærmerne og på kraven af trøjen, der er V-formet som i de forrige sæsoner. Dette hjælper på det elegante look.

De klassiske tre adidas-striber er rykket væk fra ærmerne og ned på siden af trøjen, så trøjen ser endnu mere rød ud. Dette går hånd i hånd med det, som Bayern-fans har krævet - at hjemmebanetrøjen ikke har andre farver end rød og hvid.

 

Trøjen har et meget subtilt, stribet mønster, der også er rød. Striberne er lavet af små prikker. På ryggen ser vi et stort “BAYERN MÜNCHEN”-tryk og det klassiske "Mia San Mia" i nakken, der groft oversat betyder "Vi er, hvem vi er" på bayersk.

  

Vi glæder os til at se spillere som David Alaba, Alphonso Davies, Thiago og Robert Lewandowski bære denne trøje på banen.

Du kan købe den nye Bayern München hjemmebanetrøje lige her!